AskMen.ro » Divertisment » Topuri » Cele mai sexy actrite din anii "90

Cele mai sexy actrite din anii "90

Publicat: 06 Iun 2013 00:00

Anii ¬90 au fost primul contact pentru majoritatea romanilor cu marele ecran. De la filmele hollywoodiene la starurile cunoscute de toata lumea ¬vestica¬, romanii au avut ocazia sa vada ce inseamna lumea filmului. Poate tocmai de asta, vedetele feminine ale anilor ¬90 joaca un rol aparte in memoria celor care au crescut cu ele.

Cine nu avea postere cu Jenny McCarthy sau Pamela Anderson Le gaseam in toate revistele vremii si in serialele care aparusera la televiziune. Tu mai tii minte actritele care te captivau atunci Arunca un ochi mai jos si aminteste-ti de frumoasele de acum 20 de ani.
Pamela Anderson
La origine fotomodel, a ajuns vedeta dupa aparitia din Playboy. A urmat super serialul de televiziune BayWatch, unul dintre cele mai proaste seriale care au precedat telenovelele, dar care a lansat doua dintre cele mai dorite femei ale filmului. Pamela a fost prima vedeta care a ¬scapat¬ pe piata celebra caseta in care face dragoste cu sotul ei, bateristul de la Motley Crew ¬ Tommy Lee.


Carmen Electra
A urmat aceeasi reteta ca Pammy. Playboy si BayWatch. Carmen a fermecat repede tabloidele prin naturaletea sa, dar si prin scandalurile monstruoase avute cu sotul, celebrul baschetbalist Denis Rodman.


Teri Hatcher
A inceput ca majoreta in NFL, motiv pentru care arata bine si astazi, poate chiar mai bine decat in perioada in care era prietena lui Superman. Azi o poti admira in serialul de success Neveste Disperate.


Sherilyn Fenn
Anii 90 au fost momentul de glorie pentru frumusica din Twin Peaks. Rolurile ulterioare nu au mai avut impactul din serialul care ne-a fascinat dupa Revolutie. Azi s-a reintors la roluri in serialele de televiziune.


Lara Flynn Boyle
Colega de platou cu Sherilyn, privire nevinovata si greutate cat puloverul de pe ea, Lara a mai punctat cateva filme reusite si dupa ce anii 90 s-au terminat.


Michelle Pfeiffer
Una dintre cele mai frumoase dar si una dintre cele mai bune actrite ale anilor 90, Michelle era una dintre supervedetele vanate de toti regizorii. A punctat roluri in filme cult ale acelor ani (Batman Returns, Dangerous Minds, Wolf) alaturi de mari actori ai Hollywood-ului.


Kim Basinger
Nascuta Kimila Ann Basinger, frumoasa blonda, azi de 60 de ani, a fost una dintre cele mai dorite femei. Sotia lui Alec Baldwin pana in 2002, a jucat in numeroase filme foarte bine cotate, intre care Batman si L.A. Confidential.


Sharon Stone
Aparent, la fel de dura in afara ecranului ca si in rolurile jucate, Sharon a fost vedeta care s-a situat mereu la limita jocului sexual acceptat pe marele ecran. Rolul din Basic Instinct a facut-o celebra in sensul asta, desi Sharon jucase deja in filme cu mare success la public.


Tiffany Amber Thiessen
Actrita de televiziune si filme de categoria B, a avut momentul de glorie o data cu serialul Beverly Hills.


Marisa Tomei
Niciodata actrita de prima mana, simpactica new yorkeza cu radacini italiene a jucat mereu bine, chiar daca roluri secundare. Succesul a venit mai curand in anii 2000, chiar daca si in anii 90 era destul de jucata.


Alyssa Milano
Prezenta in clipuri si seriale TV, a dat lovitura cu serialul Charmed, la jumatatea anilor 90.


Gilian Anderson
De departe, cel mai sexy angajat al FBI, a punctat marele rol al carierei in super serialul X Files, alaturi de David Duchovny.


Shannen Doherty
A fermecat in anii 90 prin stilul nonconformist. A fost prezenta in principalele seriale ale perioadei ¬ Beverly Hills si Charmed.Heather Locklear
Vedeta negativa, daca putem spune asa, care insa fermeca prin look si elegana in alt serial cult al anilor 90: Melrose Place. Heather a fost sotia chitaristului de la Bon Jovi, Ricky Sambora.