AskMen.ro » Divertisment » Topuri » Cele mai scumpe virgine din lume

Cele mai scumpe virgine din lume

Publicat: 22 Feb 2013 00:00

Virginitatea este o performanta atat de rara in zilele noastre incat cele care reusesc sa se tina departe de sex dupa 18 ani ajung sa profite de acest "atu". Si daca tot nu s-au bucurat de sex pana la 18 sau chiar 24 de ani, fetele s-au gandit sa scoata niste bani frumosi in urma dezvirginarii.

Iata topul celor mai scumpe virgine din lume!
Cathy Cobblerson
La 24 de ani, Cathy Cobblerson, originara din Texas, si-a scos virginitatea la licitatie, pe eBay, contra sumei de 100.000 de dolari. Din pacate, licitatia a disparut subit si nu am reusit sa aflam cine i-a cumparat virginitatea.
Rosie Reid
Tot in 2004, o londoneza in varsta de 18 ani pe nume Rosie Reid si-a vandut virginitatea pe 8.400 de lire sterline. Cumparatorul a fost un inginer in varsta de 44 de ani si divortat. Interesant este faptul ca tanara era lesbiana, iar partenera sa a asteptat la usa apartamentului in care s-a desfasurat dezviginarea
Graciela Yataco
In 2005, Graciela Yataco, in varsta de 18 ani a gasit cea mai simpla solutie pentru a putea plati tratamentele medicale ale mamei sale si pentru a avea grija de fratele sau. Tanara din Peru si-a scos la vanzare virginitatea pentru suma de 1.300.000 de dolari.
Natalie Dylan
In 2008, Natalie Dylan a primit suma de 3.7 milioane de dolari dupa ce si-a scos virginitatea la licitatie, sustinand ca are nevoie de bani pentru a-si plati studiile masterale.
Alina Percea
Cum era sa lipseasca o romanca din topul celor mai scumpe virgine din lume. In 2009, Alina Percea, care avea 18 ani la acea vreme, si-a scos virginitatea la licitate, motivand ca are nevoie de bani pentru a-si plati studiile. Ea a primit 10.000 de euro de la un barbat italian in varsta de 45 de ani, care i-a si platit calatoria pana in Venetia. Mai mult, ea a fost nevoita sa faca un control ginecologic pentru a dovedi ca este virgina inainte de marele eveniment.
Raffaella Fico
La 20 de ani, Raffaella Fico era model si fosta participanta in emidiunea Big Brother Italy 2008, insa si-a pus virginitatea la vanzare pentru a face rost de bani ca sa-si cumpere o casa in Roma si sa-si plateasca un curs de actorie. Prima noapte de amor cu frumoasa italianca a costat nu mai putin de 1.8 milioane de dolari.
Catarina Migliorini
Anul trecut, studenta brazilianca Catalina Migliorini a anuntat pe un site de licitatii online ca isi vinde virginitatea. La licitatie au participat un japonez, doi americani si un indian, "lupta" finalizandu-se cu vitoria japonezului, care i-a oferit 780.000 de dolari.

Catarina a insistat ca nu este o prostituata, ci vrea ca prin actiunea ei sa stranga bani pentru familiile nevoiase de la ea din oras.