AskMen.ro » Divertisment » Topuri » Cele mai populare seriale din anii "90

Cele mai populare seriale din anii "90

Publicat: 27 Feb 2013 00:00

Preferintele si perceptia oamenilor se schimba cu timpul, iar industria celei de-a saptea arte trebuie sa tina treaz interesul publicului, aducand noi perspective in compozitiile cinematografice. Daca astazi populare sunt seriale precum "Doi barbati si jumatate", in anii '90 publicul era fascinat de pelicule care acum nu mai au acelasi impact. Iata cateva dintre cele mai populare seriale din anii 90:
1. Familia Bundy
Familia Bundy a fost unul dintre cele mai apreciate seriale de comedie care au rulat pe micile ecrane din Romania. Sitcomul american, produs de televiziunea Fox, s-a intins pe 11 sezoane si a fost difuzat intre anii 1987 si 1997. Familia Bundy prezenta viata lui Al Bundy, un fost jucator de fotbal care ajunge vanzator de pantofi. Al Bundy a ramas in memoria publicului mai ales pentru gesturile sale, unul dintre cele mai populare fiind acela de a se aseza pe canapea si de a-si baga mana in pantaloni. Ulterior, aceste gesturi au fost rapid adoptate si de telespectatori, care se amuzau copios imitandu-l pe Al Bundy.

[youtube id="AaK8YhrVCZQ" width="620" height="360"]
2. MASH
Castigator a 14 premii Emmy, serialul MASH a inovat ideea de sitcom, introducand personaje dramatice intr-un serial de comedie. Actiunea serialului MASH este situata in Coreea de Sud, in timpul razboiului din anii '50, si urmareste aventurile medicilor din Spitalul Militar Mobil de Companie din Statele Unite ale Americii, care ingrijeau ranitii de pe front.

[youtube id="XWLzpMiFlb0" width="620" height="360"]


3. Midnight Caller
Midnight Caller este un serial dramatic creat de Richard DiLello si difuzat intre anii 1988 si 1991. Serialul urmareste viata lui Jack Killian, un politist care demisioneaza si devine crainic de radio la o emisiune nocturna, in care ii ajuta pe ascultatori sa-si rezolve problemele, fie ele chiar si crime.

[youtube id="_7LLZzQuRMc" width="620" height="360"]

4. Twin Peaks
Twin Peaks este un serial politist stiintifico-fantastic creat de David Lynch si Mark Frost, a carui actiune se desfasoara in orasul fictiv Twin Peaks. A fost difuzat intre anii 1990 si 1991, pe parcursul a 30 de episoade. Serialului prezinta povestea agentului special FBI Dale Cooper si a investigatiei acestuia in cazul mortii tinerei Laura Palmer.

[youtube id="i7d0Lm_31BE" width="620" height="360"]
5. Baywatch
Baywatch detine recordul mondial, marcat si in Guinness Book of World Records, de cel mai urmarit serial din lume, cu performanta de a fi avut peste 1 miliard de telespectatori intr-o saptamana. Serialul prezinta aventurile unei echipe de salvamari si relatiile amoroase stabilite intre acestia.

[youtube id="IuYrRebvFHc" width="620" height="360"]
Autor: Ana Ionescu