AskMen.ro » Divertisment » Topuri » Cele mai memorabile scene topless din filme

Cele mai memorabile scene topless din filme

Publicat: 06 Feb 2013 00:00

Sunt o multime de actrite care nu au nicio problema sa apara topless pentru binele filmului in care sunt distribuite, cu toate ca, in unele cazuri, gestul se transforma intr-o bila neagra pentru cariera lor.

Unele vedete spun ca accepta sa-si dea hainele jos doar daca stiu ca este absolut necesar pentru rolul din film, altele in schimb refuza categoric orice negociere pe tema expunerii nurilor din dotare. Totusi, nu e de ignorat faptul ca aparitiile toplees ale unor actrite celebre au salvat mult filme de la moarte.

Haideti sa vedem care sunt cele mai memorabile scene topless din filme!
Kate Winslet in "Titanic"
Hai sa recunoastem! La aparitia filmului "Titanic" in Romania, multi s-au inghesuit doar pentru a vedea scenele fierbinti dintre Leonardo DiCaprio si Kate Winslet. Scena memorabila ramane cea in care Rose DeWitt Bukater pozeaza nud pentru "artistul" Jack Dawson, interpretat de DiCaprio. Interesant este faptul ca mana care apare desenand in film nu apartie lui DiCaprio, ci regizorului James Cameron.

[youtube id="Kg44ObIZQis" width="620" height="360"]
Demi Moore in "Striptease"
Demi Moore a acceptat rolul din filmul "Striptease" imediat ce s-a "ajustat" cu niste implanturi mamare. Rolul din "Striptease" nu i-a adus prea multe aprecieri, filmul fiind chiar numit "Cel mai prost film al anului (1996) la premiile Zmeura de Aur. Ce-i drept, pana la "Striptease", Demi Moore a mai aparut nud si in alte filme, dar "Striptease" a fost un fel de apogeu atins goala-pusca.

E destul de greu sa ne hotaram la o singura scena topless memorabila, dar credem ca acest "dans la scaun" este cel mai hot moment din tot filmul:

[youtube id="BISkyR-3d9c" width="620" height="360"]


Katie Holmes in "The Gift"
Desi prin anii '90 Katie Holmes afisa imaginea "fetitei inocente", in 2000 a pus punct si a zis "da" propunerii de a aparea topless in filmul "The Gift". Scena memoriabila din film este cea in care Jessica King ar urma sa fie omorata de logodnicul sau, directorul scolii. S-a zvonit la Hollywood ca actrita s-ar fi folosit de acest rol si scena nud pentru a scapa de imaginea de "fata buna" pe care si-a creat-o odata cu rolul din serialul "Dawson's Creek".

[youtube id="JRKSLjMBua8" width="620" height="360"]


Salma Hayek in "Frida"
Cine a vazut filmul "Desperado" si-o aminteste pe Salma Hayek nud alaturi de Antonio Banderas. Dar un rol care a inscris-o in topul celor mai memorabile scene topless este cel din filmul biografic despre artista mexicana Frida Kahlo. In "Frida" (film produs de Salma Hayek), actrita apare topless in cateva scene de sex. Am ales-o aici pe cea mai elocventa!

Salma Hayek-Frida Erotic Moments de fighter78


Angelina Jolie in "Gia"
Primul rol important pentru Angelina Jolie a fost productia HBO "Gia", un film biografic despre fotomodelul Gia Carangi. Datorita rolului am avut ocazia sa o vedem pe Angi nud de cateva ori.

[youtube id="s_kjJv7TFRo" width="620" height="360"]
Shannon Elizabeth in "American Pie"
Rolul actritei Shannon Elizabeth in "American Pie" s-a bazat pe aparitiile topless, luand rolul tipei "bune" care este spionata de Jim si prietenii sai prin intermediul unei camere web.

[youtube id="VitGm2bh5Dk" width="620" height="360"]
Eva Green in "The Dreamers"
Eva Green este protagonista in drama erotica a lui Bernardo Bertolucci, "The Dreamers" si nu numai ca apare complet goala, dar trece si la actriune in cateva scene de sex explicit. Filmul prezinta relatia incestuoasa intre o sora si un frate si un prieten american.

[youtube id="nDRxl-Pe_Bw" width="620" height="360"]
Halle Berry in "Swordfish"
Multi ani Halle Berry a fost asteptata sa renunte la haine intr-un film. Cu "Swordfish", Halle Berry i-a multumit pe multi barbati care asteptau sa se bucure de o priveliste sexy. Scena memorabila din film este cea in care actrita sta la plaja topless, citind o carte. Din pacate, in primele momente, cartea ii acopera nurii, insa piesa de rezistenta este momentul in care lasa cartea jos si incepe o conversatie.

halle-berry-swordfish-boobtastic de EgotasticMedia