AskMen.ro » Divertisment » Topuri » Cele mai ciudate paturi din lume. Ai dormi in ele?

Cele mai ciudate paturi din lume. Ai dormi in ele?

Publicat: 02 Apr 2013 00:00

Petrecem o treime din viata dormind, asa ca patul joaca un rol extrem de important in viata noastra. Din lemn, din metal, din plastic, cu tot felul de saltele, care mai de care ce se muleaza perfect pe linia corpului. OK, v-am introdus in atmosfera si acum realizati ca ce loc isi gaseste patul in viata voastra. Acum, credeti ca ati putea sa dormiti vreodata intr-un pat vertical Dar pe unul format din mingi Dar pe unul sub forma de hamburger

Ca sa nu mai lungim vorba, va prezentam cele mai ciudate paturi din lume!
Phat Knits
Realizat de designerul´┐éBauke Knottnerus, patul Phat Knits este o impletitura imensa. Marele avantaj al acestui pat inedit este ca il poti aranja cum vrei tu.


Peria Gigantica
Ron Arad, student la Buckinghamshire New University a inventat un pat sun forma unei periute de dinti. Nu stim cat de comfortabil este sa dormi in el, dar cu siguranta te poti distra copios tavalindu-te printre "peri".


Patul din carton
O solutie ideala pentru studenti sau pentru cei care nu-si permit sa investeasca prea multi bani intr-un pat clasic, patul de carton este o inventie pe cinste. Ce-i drept, trebuie sa fii subtirel ca sa dormi pe un asemenea pat!

Creatia apartine companiei it design, cu sediul in Elvetia.Patul pentru fetus
Cei care obisnuiesc sa doarma in pozitia fetusuluiau acum un pat care le este dedicat. De ce sa faci atata risipa de saltea, cand ocupi atat de putin spatiu si dormi ca un ... bebelus


Fluttua - Patul Zburator
Fluttua este un pat suspendat la o inaltime ajustabila in functie de preferinta. Fluttua este disponibil atat sub forma rectangulara, cat si rotunda. Patul are un cadru metalic si unsuport solid cu care se prinde de perete.

Inventia apartine designerului Daniele Lago.


Sonic Bed
Daca esti un adevarat meloman si nu poti inchide ochii fara ca muzica sa nu-ti rasune in urechi, atunci patul Sonic este ceea ce ai nevoie. Patul arata ca o cutie cu trepte, este realizat din lemn, iar toti peretii laterali ascund boxe, astfel incat sa poti dormi intr-un melanj de sunete.Pat vertical
Crezi ca ai putea sa dormi vreodata la verticala Designerul Ernesto Neto ne propune un pat vertical, in care corpul este mentinut in picioare cu ajutorul unei "saltele" imense.