AskMen.ro » Divertisment » Topuri » Cele mai antipatice actrite de la Hollywood

Cele mai antipatice actrite de la Hollywood

Publicat: 20 Feb 2013 00:00

Stim cu totii ca "sexy" nu inseamna numai o fata de papusa, un corp 90-60-90, ci si un caracter pe masura. Oricat ar incerca actritele de la Hollywood sa impresioneze cu un aer de diva si orgolii cat casa, in fata barbatilor nu scapa netaxate.

Potrivit unui sondaj realizat de publicatia britanica Menkind.co.uk, printre cele mai neatractive actrite de la Hollywood se numara Kristen Stewart, Lindsay Lohan si Kirsten Dunst.

"Rezultatele arata ca a fi sexy nu inseamna doar exteriorul. Britanicilor nu le-a placut de cele schimbatoare si nici de printesele de gheata. Ei nu vor sa vada vedete foarte slabe, pentru ca nu dau o nota de sanatate", a declarat un reprezentant al site-ului.

Detinatoarea locului intai in topul celor mai antipatice actrite este nimeni alta decat Kristen Stewart, protagonista din franciza "Twilight". Scandalul in care a fost implicata anul trecut, aventura pe care a avut-o cu regizorul Rupert Sanders, nu a fost trecuta neobservata de reprezentantii sexului tare.

Locul doi este detinute de Sarah Jessica Parker, actrita devenita celebra in urma serialului "Sex in the City", urmata fiind, pe pozitia a treia, de controversata Lindsay Lohan.

Urmatoarele locuri in top sunt ocupate de: ᅡᅡDenise Richards,ᅡKirsten Dunst,ᅡMischa Barton,ᅡHilary Swank,ᅡLucy Liu,ᅡTilda Swinton,ᅡUma Thurman.