AskMen.ro » Divertisment » Topuri » 6 cele mai ciudate hobby-uri din lume

6 cele mai ciudate hobby-uri din lume

Publicat: 08 Feb 2013 00:00

Iti place sa faci pe mortul sau sa mugesti pe strada, dar ti-ai ascuns aceste pasiuni de teama ca lumea sa nu te creada nebun Afla ca nu esti singurul caruia ii place sa faca asta. Am descoperit ca multi nu doar ca nu se feresc de hobby-urile lor ciudate, ci se si lauda cu ele.Iata cateva dintre cele mai ciudate dintre acestea:
1.ᅡA face pe mortul
Chuck Lamb (47 de ani) este poate cel mai ciudat om din lume. Ii place sa faca pe mortul. Si-a dezvoltat aceasta pasiune din 2005, iar toate ispravile lui sunt consemnate pe site-ul personal. Hobby-ul ciudat i-a adus 1 milion de vizitatori in mai putin de un an. Motivatia barbatului casatorit si cu 6 copii Nu are talent de actor, dar si-ar fi dorit o cariera in domeniu.


2.ᅡAparitii live in cadrul transmisiunilor TV
Paul Yarrow, un londonez care ar fi dorit sa fie selectat pentru emisiunea Big Brother, are o pasiune la fel de bizara ca si americanul Lamb. Ii place sa apara in cadru atunci cand un reporter TV face transmisiuni live. A bifat deja aparitii la BBC, Sky News si Channel 4.


3.ᅡA da bani strainilor
Reed Sandridge este un american care si-a facut o pasiune din a imparti bancnote de 10 dolari strainilor. A inceput sa faca acest lucru dupa ce si-a pierdut slujba, la indemnul mamei sale, care l-a invatat ca trebuie sa arate bunatate chiar si atunci cand trece prin momente grele. In 94 de zile, el a impartit aproape 1.000 de dolari, din banii de somaj si economiile personale.


4.ᅡA mugi
Austin Siok (12 ani) este un adolescent expert in imitarea vacilor. Americanul a castigat chiar un concurs tematic, fiind ales din 80 de participanti. Pentru performanta lui a primit un cec de 1.000 de dolari si un costum special.


5.ᅡColectionarea de pastile Ecstasy
Un olandez a adunat, timp de 20 de ani, 2.400 de pastile Ecstasy, de toate culorile si formele existente. In 2009, din pacate, colectia i-a fost furata. Identitatea barbatului de 49 de ani nu a fost dezvaluita timp de 20 ani, autoritatile afland de existenta lui in momentul in care a raportat furtul colectiei ilegale.


6. A tricota sani
Coral Charles-Dunne, o batrana de 80 de ani din Anglia, este pasionata de crosetat. Un lucru banal! Insa ea nu croseteaza orice, ci forme de sani.