AskMen.ro » Divertisment » Topuri » 6 Cele mai sexy femei ale anului 2013

6 Cele mai sexy femei ale anului 2013

Publicat: 11 Mar 2013 00:00

Sase dintre cele mai hot femei pe care vom sta cu ochii in acest an se afla in lista pe care o vom vedea mai departe. Desi mai dureaza pana atunci, putem anticipa de pe acum ca se vor afla in clasamentele de la finalul anului.

Vorbim despre cele mai sexy femei care in acest an ne lasa cu rasuflarea taiata si cu pulsul ridicat. Intamplarea face ca toate sa fie actrite.
Christina Hendricks
Nu numai sanii ei mari ne-au atras, ci si parul focos si tenul alb, de o frumusete seducatoare. Actrita in varsta de 37 de ani are ceva al ei care te farmeca pe loc, iar in rolul din serialul Mad Men ne-a aratat rafinamentul si puterea de seductie pe care le poate detine.

[caption id="attachment_31709" align="aligncenter" width="300"] sursa: www.filmoria.co.uk[/caption]


Scarlett Johansson
Scarlett cu formele ei apetisante si privirea ei seducatoare ne va bantui toata viata, iar in acest an se mentine in topul celor mai hot femei din lume. In rolul din Avengers am avut acum ocazia sa o vedem in costum multa si imaginea aceea nu are cum sa fie uitata.

[caption id="attachment_31710" align="aligncenter" width="283"] sursa: www.booktopia.com.au[/caption]


Angelina Jolie
Anii nu se vad pe Angelina, iar frumusetea ei naturala ne face nici sa nu ne mai intereseze ce varsta are. Corpul ei apetisant si chipul de zeita o situeaza si in acest an printre cele mai dorite femei din lume, chiar daca a nascut doi copii. Se opune cineva

[caption id="attachment_31711" align="aligncenter" width="430"] sursa: http://hollywoodbeautifulactress.blogspot.ro[/caption]


Emma Stone
Ah, Emma Stone, de o frumuseste fascinanta si cu un corp tras prin inel ne-a cucerit si in acest an. Dupa rolurile care au facut-o cunoscuta din The Help si The Amazing Spider-Man, urmeaza sa o vedem in rolul unei femei fatale in Gangster Squad.

[caption id="attachment_31712" align="aligncenter" width="396"] sursa: www.shoewawa.com[/caption]


Mila Kunis
Desi mai dureaza pana la finalul anului, Mila Kunis se pare ca nu va parasi prea curand podiumul celor mai sexy femei din 2013. Cu fiecare an devine mai atragatoare si mai tentanta. Frumusetea ei naturala se pune in valoare cu cat inainteaza in varsta. In plus, este amatoare de WOW si nu stramba din nas la lucrurile care le plac barbatilor.

[caption id="attachment_31713" align="aligncenter" width="400"] sursa: commons.wikimedia.org[/caption]


Zooey Deschanel
Cu o frumusete de papusa si cu ochii ei mari si albastri, actrita in varsta de 32 de ani se pastreaza in topul preferintelor barbatilor si in acest an. Numele pe care parinti i l-au dat dupa un personak dintr-un roman de Salinger este la fel de exotic ca frumusetea ei.

[caption id="attachment_31714" align="aligncenter" width="550"] sursa: www.thefashionablegal.com[/caption]