AskMen.ro » Divertisment » Topuri » 5 Cele mai sexy personaje din animatii

5 Cele mai sexy personaje din animatii

Publicat: 18 Mar 2013 00:00

Desenele animate au oferit de-a lungul timpului eroine frumoase si foarte sexy, unele cu puteri deosebite, altele doar de rang nobil.

Fanii animatiilor au preferatele lor, iar parerile sunt cam aceleasi in ceea ce priveste focoasa de pe locul intai. Sa ne relaxam un pic admirand pozele cu cele mai sexy cinci dintre eroinele sexy desenate.
Rogue
Fetele din desnele animate X Men sunt atragatoare si nu este chiar usor sa alegi intre Rogue si Storm, dar daca e sa luam toate trasaturile in considerare, Rogue ia premiul. Si nu doar pentru ca este o roscata focoasa.

[caption id="attachment_32145" align="aligncenter" width="432"] sursa: www.cartoonscrapbook.com[/caption]


Belle
Belle din Frumoasa si bestia este considerata una dintre cele mai sexy femei din desene animate. Are cu adevarat un chip frumos, insa rochia din care doar corsetul e stramt nu ne arata prea multe despre anatomia ei desenata.

[caption id="attachment_32146" align="aligncenter" width="450"] sursa: www.cartoonscrapbook.com[/caption]


Harley Quinn
Cunoscuta si ca Dr. Harleen Frances Quinzel din seria animata Batman lansata in 1992. Costumul mulat pe care il poarta dezvaluie forme sexy care o fac una dintre cele mai hot personaje negative din animatii.
Ariel
Printesa Ariel din animatia Disney "Mica Sirena" este una dintre cele mai sexy printese animate de pana acum. Poate unul dintre motivele pentru care se afla in aceasta lista e ca nu are foarte multe haine pe ea si este o roscata atragatoare.

[caption id="attachment_32147" align="aligncenter" width="461"] sursa: www.fanpop.com[/caption]


Printesa Jasmine
Printesa lui Aladdin este considerata cea mai sexy printesa Disney, iar asta nu doar pentru ca i se vede talia. Desi poarta salvari, interesanta bruneta are un corp tras prin inel si un chip mai atragator decat celelalte printese.

[caption id="attachment_32149" align="aligncenter" width="480"] sursa: lynette132.blogspot.com[/caption]


Jessica Rabbit
Cea mai sexy femeie din desenela animate este fara vreun dubiu focoasa Jessica Rabbit, regina sex-simbolurilor din lumea animatiilor. O gasiti in "Who Framed Roger Rabbit".

[caption id="attachment_32152" align="aligncenter" width="420"] sursa: sarahwhat.blogspot.com[/caption]