AskMen.ro » Divertisment » Topuri » 5 Cele mai sexy "fete rele" din filme

5 Cele mai sexy "fete rele" din filme

Publicat: 26 Feb 2013 00:00

Fetele rele din filme, foarte sexy si cu arme impresionante, au o baza solida de fani. Rolul acesta de supravietuitoare in tricouri mulate si pantaloni stramti care manuiesc cu talent armele de foc le prinde foarte bine. Sau poate ca le preferi pe cele care comit infractiuni si ucid cu sange rece

Daca iti plac mai degraba cele un pic sinsitre, mai sunt si cele cu adevarat periculoase, care te ucid si dintr-o privire.

Mai departe vom vedea care sunt cele mai sexy cinci femei periculoase din filme.
Lucy Liu in "Kill Bill, Vol.1" (2003)
Lucy Liu a fost mereu sexy, insa in rolul de fata rea aceasta calitate s-a intensificat. In acest film´┐é a jucat un rol de lider sexy, dar calculat, rece si inarmat. Pana la urma, se pare ca acesta este rolul care a prins-o cel mai bine in cariera ei de pana acum. Deci cu siguranta isi merita locul pe lista.

[caption id="attachment_31009" align="aligncenter" width="400"] sursa: www.celluloiddreams.co.uk[/caption]


Drew Barrymore in "Poison Ivy" (1992)
Thriller-ul "Poison Ivy" o prezinta pe Barrymore in rolul unei femei super hot si periculoasa pe nume Ivy. O adolescenta salbatica care pune ochii pe tatal unui nou prieten din gasca ei.

[caption id="attachment_31010" align="aligncenter" width="560"] sursa: www.cinema.de[/caption]


Sharon Stone in "Basic Instinct" (1992)
Nimeni nu poate uita scena in care Stone isi incruciseaza picioarele stand pe scaun, in rolul bogatasei Catherine Trammel care este investigata sub suspiciunea de crima. Imaginea asta nu iti poate iesi din cap si nu poate fi uitata prea curand. Acesta este unul din principalele motive pentru care barbatii inca mai ofteaza dupa Sharon Stone.

[caption id="attachment_31011" align="aligncenter" width="640"] sursa: martinsmoviereview.blogspot.com[/caption]


Melanie Griffith in "Something Wild" (1986)
Melanie Griffith avea atitudinea perfecta de fata rea in "Something Wild", unul dintre cele mai bune filme de gen. Personajul ei te facea sa iti doresti sa nu ai vreodata ceva de impartit cu ea.

[caption id="attachment_31012" align="aligncenter" width="500"] sursa: http://charliemilkgums.tumblr.com/[/caption]


Angelina Jolie in "Wanted" (2008)
Angelina are tot ce ii trebuie ca sa fie in topul oricarui clasament cu femei frumoase, iar in acest caz nu face exceptie. In thriller-ul Wanted manuieste o multitudine de arme de foc si are un aer dur. Ceea ce nu o face deloc mai putin sexy.

[caption id="attachment_31013" align="aligncenter" width="565"] sursa: www.wallope.com[/caption]