AskMen.ro » Divertisment » Topuri » 5 Cele mai sexy actrite din filmele de Oscar 2013

5 Cele mai sexy actrite din filmele de Oscar 2013

Publicat: 25 Mar 2013 00:00

Actritele care au jucat in filmele rasplatite cu Oscar in acest an s-au intrecut in frumusete - una mai sexy ca alta, iar dintre ele una a si castigat premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal.

Avem blonde, brunete si roscate, toate trase prin inel, asa ca mai departe vom vedea lista cu cele mai hot cinci actrite din filmele de Oscar din acest an.
Kerry Bishe, Argo
Rolul ei din Argo a fost apreciat la fel ca si filmul, care a luat Oscarul in 2013 pentru cel mai bun film, Globul de Aur, trofeul BAFTA si premiul Cesar. Kerry pare sa fie pe un drum sigur spre succes, dupa ce serialul Scrubs a fost anulat la scurt timp dupa ce ea a luat rolul de narator al lui.

[caption id="attachment_32524" align="aligncenter" width="451"] sursa: lazygirls.info[/caption]


Kerry Washington, Django Unchained
Kerry nu este singura actrita foarte sexy din filmul care a luat Oscarul anul acesta pentru cel mai bun scenariu si cel mai bun actor secundar - si Nichole Galicia a avut o aparitie extrem de provocatoare. Washington a fost cea care ne-a luat ochii, insa.

[caption id="attachment_32528" align="aligncenter" width="434"] sursa: details.com[/caption]


Jessica Chastain, Zero Dark Thirty
Jessica a primit in Zero Dark Thirty rolul unui ofiter CIA al carei nume nu a fost dezvaluit pe parcursul filmului. Focoasa roscata a facut cu siguranta filmul mai interesant, desi a primit Oscar doar pentru montajul de sunet.

[caption id="attachment_32525" align="aligncenter" width="615"] sursa:mademan.com[/caption]


Jennifer Lawrence, Silver Linings Playbook
Jennifer este eroina blonda si aratoasa din Silver Linings Playbook, film caruia i-a adus Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal. Frumoasa actriva

[caption id="attachment_32526" align="aligncenter" width="457"] sursa: tapiture.com[/caption]


Anne Hathaway, Les Miserables
Les Miserables a primit in acest an trei Oscaruri, printre care unul pentru cea mai buna actrita in rol secundar: Anne Hathaway. Cu siguranta Anne a evoluat mult de-a lungul carierei sale.

[caption id="attachment_32527" align="aligncenter" width="476"] sursa: mid-day.com[/caption]