AskMen.ro » Divertisment » Topuri » 5 Cele mai hot fotomodele roscate

5 Cele mai hot fotomodele roscate

Publicat: 22 Mar 2013 00:00

Nu putem sa ne ascundem dupa deget: ne plac roscatele! Si inca foarte mult. Parul acela al lor si pielea alba ne dau simturile peste cap si ni se aprind doate beculetele. Fie ca au parul drept sau carliontat, lung si frumos sau scurt si chic, fie ca este o nuanta aprinsa de rosu sau una mai spre blond cumva, toate ne cuceresc inima de la prima privire.


Si pentru ca niciodata nu putem spune ca ne-am uitat laï¿‚ suficiente poze cu roscate, am pregatit o selectie cu cele mai hot roscate din lumea modei. Ar mai fi fost si cateva actrite si cateva cantarete cunoscute, dar am restrans putin categoria.

Fotomodelele pe care le veti vedea mai departe au diferite merite si au fost recunoscute la nivel mondial pentru calitatile lor.
Alexandria Karlsen
Alexandria ("Lexie") Karlsen, nascuta in 1978, este un model american, actrita si scriitoare. In 1999 a pozat pentru Playboy, unde a fost Miss March, iar aceasta nu a fost singura ei apariti in revista pentru barbati.

[caption id="attachment_32475" align="aligncenter" width="491"] sursa: wallpapersy.com[/caption]


Karen Elson
Fotomodel britanic nascut in 1979, Karen este si chitarista, canta si compune piese. A fost descoperita la 16 ani de seful Boss si a ajuns model in Manchester.

[caption id="attachment_32476" align="aligncenter" width="600"] sursa: www.modelinia.com[/caption]Jessica Stam

Din pacate perioada ei roscata a fost foarte scurta, insa greu de uitat. Jessica s-a nascut in 1986 in Canada. Este considerata ca una dintre fotomodelele cu "Fata de papusa", iar in 2007 a fost plasa de Forbes pe locul 15 in lista celor mai bine platite modele.

[caption id="attachment_32477" align="aligncenter" width="500"] sursa: red-hair-rocks.tumblr.com[/caption]


Angelica Bridges
Angelica este fotomodel, actrita si cantareata nascuta in 1973, care a facut valva in pictorialul din Playboy in noiembrie 2001, cand a aparut si pe coperta publicatiei. S-a aflat pe lista celor mai sexy femei facuta de FHM in 1998 si 2003.


Angie Everhart
Angela Kay "Angie" Everhart s-a nascut in 1969 si este fotomodel si actrita americana. A primit numeroase premii gratie parului ei lung si roscat, pentru "Best Redhead".


[caption id="attachment_32479" align="aligncenter" width="614"] sursa: www.cinemagia.ro[/caption]