AskMen.ro » Divertisment » Topuri » 5 Cele mai hot actrite din filme Sci Fi

5 Cele mai hot actrite din filme Sci Fi

Publicat: 19 Feb 2013 00:00

Pentru ca ne plac filmele fantasy si actritele sexy, o combinatie intre aceastea doua nu poate decat sa ne bucure. De obicei femeile alese pentru rolurile principale in asftel de productii trebuie sa fie super hot ca sa atraga atentia, insa unele dintre ele te dau pe spate de-a dreptul.

Despre aceastea din urma vom discuta mai departe.
5. Jessica Alba
Frumoasa Jessica a avut rolul lui Sue Storm in The Fantastic Four si rolul lui Max Guevara in Dark Angel.

Imbracata in jumpsuit in Fantastic Four si purtand pantaloni mulati de piele in Dark Angel - acestea sunt cu siguranta doua imagini pe care nu le putem uita prea usor. Isi ocupa pe buna dreptate locul in topul celor mai sexy actrite din Sci Fi.

[caption id="attachment_30500" align="aligncenter" width="420"] sursa: tvtropes.org[/caption]


4. Carrie Fisher
Nu se poate sa existe barbat care sa nu fi fost fan Printesa Leya din trilogia Star Wars. Nu numai pentru ca avea un costum care o dezgolea aproape in intregime, ci si pentru care un corp traznet.

[caption id="attachment_30495" align="aligncenter" width="441"] sursa: www.sowhateverhappenedto.com[/caption]


3. Anna Paquin
Desi la fata nu este cea mai frumoasa femeie, Anna Paquin a avut ceva prestatii sexy in seria True Blood, dar nici in postura lui Rogue din X-Men nu i-a stat rau. In cel mai recent rol al ei, Sookie Stackhouse, are un look sexy printre vampiri, varcolaci si metamorfi.

[caption id="attachment_30497" align="aligncenter" width="358"] sursa: www.pictures-images-photos.com[/caption]


2. Megan Fox
Megan Fox ne-a innebunit in Transformers 1 si 2, cu pozitiile ei sexy si look-ul foarte tentant. Mikaela poate sa fie personajul care sa te motiveze sa te uiti la acest film chiar daca nu te intereseaza subiectul.

[caption id="attachment_30498" align="aligncenter" width="498"] sursa: mybloggityblog.com[/caption]


1. Kate Beckinsale
Nu este o surpriza ca Beckinsale se afla pe locul intai in clasamentul celor mai hot tipe din fileme de fictiune, nimeni nu poate uita felul in care ii statea acel costum multat. Iar acei ochi albastri si impuscaturile din ploaie completau imaginea de minune.

[caption id="attachment_30499" align="aligncenter" width="540"] sursa: klikupdate.com[/caption]