AskMen.ro » Divertisment » Topuri » 5 Animale in culori pe care nu trebuiau sa le aiba

5 Animale in culori pe care nu trebuiau sa le aiba

Publicat: 07 Mar 2013 00:00

Pe cat de bizare, pe atat de amuzante sunt acele cateva specimene de pasari si animale care au o culoare total neasteptata pentru specia lor.

In aceasta lista se afla cele mai surprinzatoare animale, care au ajuns prin diverse circumstante sa aiba culori total opuse sau bizare fata de cele pe care li le-a oferit natura in mod obisnuit.

De la veverite mov la delfini roz, unele animale sunt niste contradictii fata de ceea ce ne-a invatat atlasul de biologie in scoala.
Gorila alba
Avand in vedere forta bruta pe care o au gorilele, cand spui Snowflake nu te poti gandi decat la ceva dragalas. Intr-adevar, gorila alba care poarta acest nume este absolut dragalasa, semanand cu un yeti de plus.

[caption id="attachment_31510" align="aligncenter" width="512"] sursa: www.toptenz.net[/caption]


Tigrul negru
Tigrii albi cu dungi negre sunt o specie in pericol de extinctie, insa tigrii negri sunt cei cu adevarat rari. Acest specimen este resultatul unei erori genetice, insa puiul ramane la fel de adorabil ca si cei doi fratiori albi ai sai.

[caption id="attachment_31511" align="aligncenter" width="333"] sursa: tumblytigers.tumblr.com[/caption]


Carasul auriu-violet
Carasul auriu trebuie sa fie prin definitie auriu. Aceasta specie de peste isi poate schimba culoarea la un moment dat, devenind un auriu sters sau, in cazul de fata, sa isi piarda de tot culoarea. Aproape straveziu, acest exemplar este alb-gri spre violet.

[caption id="attachment_31512" align="aligncenter" width="520"] sursa: www.tropicalifish.com[/caption]


Porumbei curcubeu
Porumbeii sunt de multe feluri, insa nu foarte des au columbofilii ocazia sa vada unul rosu aprins sau violet. Acestia nu sunt un accident genetic, ci au fost pictati de un artist din Venetia. Se apropie mai degraba de speciile de papagali sau perusi, insa sunt foarte atragatori din punct de vedere vizual.

[caption id="attachment_31513" align="aligncenter" width="480"] sursa: www.tek-lado.com[/caption]


Corbii albi
Corbii si ciorile ar trebui sa fie negri, dupa ceea ce am invatat in atlasul de biologie. Tic, Tac si Toe sunt trei corbi albi gasiti aproape morti intr-o padure si ingrijiti intr-un centru. Ingrijitorii au presupus ca cei trei au fost agresati de alte pasari din rasa lor, care i-au respins pentru ca erau diferiti in ceea ce priveste coloritul.

[caption id="attachment_31515" align="aligncenter" width="630"] sursa: www.vancouverislandbirds.com[/caption]


Zebra fara dungi
Puiul de zebra complet alb si fara nicio dunga neagra seamana mai degraba cu un ponei, insa zebra albinoasa are cateva urme slabe de dungi, de un alb un pic mai inchis decat restul corpului sau.

[caption id="attachment_31516" align="aligncenter" width="413"] sursa: www.sodahead.com[/caption]