AskMen.ro » Divertisment » Topuri » 1 Aprilie: Cele mai tari farse facute de Google

1 Aprilie: Cele mai tari farse facute de Google

Publicat: 01 Apr 2013 00:00

ᅡCand vine vorba de farse de 1 Aprilie, Google este un adevarat maestru. Brandul a aplicat pe toate proiectele pe care le detine cate o mica glumita care sa ii amuze pe useri in aceasta zi a pacalelilor.

Incepem cu cele din 2013 si apoi continuam cu cele mai tari din anii recenti.
Google Treasure Maps
Pentru ca Google Maps este un serviciu bun, brandul s-a gandit sa ii ofere insusirea suprema: Treasure Maps. Bineinteles, harta este desenata in stilul celor detinute de pirati. Daca doresti sa folosesti street view, iei ocheanul si te uiti.


Google Nose BETA
Sau, cum a fost tradus la noi, "Nasul Google". In 2013, motorul de cautare ne-a facut o surpriza foarte distractiva cu ocazia primei zile a lunii aprilie: noi senzatii in functia de cautare.

"In atentia simturilor tale: pentru senzatii noi, dincolo de tastare, vorbire si atingere. Propriul tau degustator pe internet: Panourile de cunostinte pregatite de experti asociaza imagini, descrieri si arome. Adulmeca: Baza de arome Google ¬ peste 15 megaromabiti. Nu miroase, nu exista: filtrul Cautare sigura, pentru adulmecari precaute", spune descrierea.

"Nasul GoogleBETA profita de noile tehnologii existente pentru a oferi cea mai fina experienta olfactiva de pe piata: vehiculele dotate cu tehnologia Simtul strazii au inhalat si au indexat milioane de mile de atmosfera. Detectarea mirosurilor inconjuratoare este o tehnologie Android care colecteaza mirosuri utilizand cel mai sensibil sistem de operare pentru mobil din lume. SMELLCD¬ 1.8 si versiuni ulterioare, compatibile cu rezolutii inalte, pentru mirosuri clare si controlate".
YouTube se inchide
YouTube, aflat in portofoliul magnatului Google,ᅡ a anuntat de 1 aprilie 2013 ca la miezul noptii se va inchide si in urmatorii ani personalul lor va viziona toate clipurile incarcate pe platforma lor video pentru a desemna castigatorul, cel mai tare filmulet de pe Youtube. Site-ul ar fi urmat sa se redeschida in 2023, fara niciun alt filmulet pe el in afara de cel al castigatorului.


Google Really Advanced Search
O alta poanta tare facuta de Google in anii trecuti a fost cea cu "cautarea foarte avansata", care cauta dupa cuvinte exacte, rime in limbaj de cartier sau alte formulari absurde si fara sens, irealizabile. In momentul in care a fost descoperit a fost o sursa de amuzament timp de cateva zile. Cu adevarat simpatic si ingenios.

[caption id="attachment_32814" align="aligncenter" width="654"] sursa: tqn.com[/caption]


Google Motion BETA
Cu adevarat amuzanta a fost introducerea de 1 aprilie a Google Motion, un mod interactiv de a folosi contul tau de email Google. De ce sa folosesti tehnologie depasita cand iti poti controla contul de Gmail cu miscarile corpului tau.

[caption id="attachment_32816" align="aligncenter" width="453"] sursa: google.com[/caption]