AskMen.ro » Diverse » Vanzari apartamente noi Popesti. Descopera secretul succesului proiectelor imobiliare din zona!

Vanzari apartamente noi Popesti. Descopera secretul succesului proiectelor imobiliare din zona!

Publicat: 21 Mar 2017 11:30

In plina expansiune, mai ales datorita multiplelor facilitati din zona (apropierea de statii de metrou Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida sau Piata Sudului, acces la mari centre comerciale precum Jumbo, Auchan sau Selgross), vanzarile de apartamente noi din Popesti se situeaza, cel putin incepand cu anii 2011-2012, pe un trend ascendent.

Secretul vazarilor este reprezentat, in primul rand, de atractivitatea preturilor, de accesul la drumurile asfaltate, dar si de racordarea la sistemul public de iluminat.

Cand vine vorba de imobilele din zona Popesti, acestea dispun de sistem de incalzire centralizat, pe baza de centrala termica, finisaje occidentale, instalatie sanitara bazata pe tevi Pexal, gresie, faianta si parchet montate dupa normative nationale si europene extrem de precise.

Principalele motive pentru a alege un apartament in zona Popesti

Ca sa intelegem ascensiunea de vanzari apartamente noi in Popesti, trebuie sa analizam, un pic, pozitionare orasului, beneficiile imobilelor si accesul la transportul public.

Complet utilate si racordate la principalele utilitati de gaze si energie electrica, imobilele din Popesti beneficiaza de o excelenta pozitionare, la mai putin de 10 minute de mers cu masina de orasul Bucuresti. Dincolo de accesul rapid la Soseaua Oltenitei, principala ruta ce face legatura intre Popesti si zona centrala a sectorului 4, materialele superioare din care sunt realizate locuintele nu cresc semnificativ costurile de productie.

De aceea, vanzarile de apartamente noi Popesti sunt apanajul unor proiecte extrem de abitioase ce s-au dezvoltat in zona cel putin in ultimii 5-6 ani.

Spatiose, luminoase, pozitionate strategic astfel incat razele soarelui sa patrunda corespunzator pentru a preveni igrasia, apartamentele construite in perioada 2014-2016 ofera cel mai ridicat nivel de izolare termica.

Ferestrele locuintelor sunt placate cu tamplarie Rehau, o tehnologie nemteasca care raspunde perfect cerintelor romanilor. Pe langa o izolare termica exceptionala, termopanele Rehau sunt responsabile si de o izolare fonica ireprosabila. Astfel, zgomotul produs de aglomeratia de la orele de varf, de copiii de care se joaca la orele dupa-amiezii nu mai este resimtit de catre proprietatii noi stabiliti, care au parte, in acest fel, de linistea mult visata.

In plus, datorita sistemului inteligent de etansare si inchidere, termopanele Rehau asigura un grad maxim de protectie contra rafalelor de vant, a ploii abundente, a viscolului si a prafului. Prin urmare, proprietarul poate pleca de acasa fara a se teme de praful masiv care patrunde in interior ori de apa care poate distruge, in timp, tencuiala din exterior.

Orizontul vanzarilor de apartamente noi in Popesti, planuri ambitioase

In ultimul an, vanzarile de apartamente noi in Popesti au atins cifre record. Garantia 100% a proiectelor a contribuit la lansarea a noi ansambluri in aceasta parte a Bucurestiului, care sa ofere tinerilor, dar si familistilor, locuinta mult visata.

Pentru anul 2017, cateva zeci de apartamente noi, la preturi incepand cu 40000 euro, asteapta sa isi gasesca cumparatorii. De axemplu, pentru un apartament de 55 de mp utili, intr-un bloc cu 3 nivele, oferta este mai mult decat tentanta!