AskMen.ro » Diverse » Un inel de logodna ideal pentru fiecare mireasa: cum sa alegi modelul perfect?

Un inel de logodna ideal pentru fiecare mireasa: cum sa alegi modelul perfect?

Publicat: 03 Sep 2021 15:52

Înainte de marea zi, există un moment deosebit de semnificativ pentru un cuplu: cererea în căsătorie. După tradiție, bărbatul îngenunchează și îi prezintă miresei un inel care, de atunci, va deveni unul dintre cele mai importante bijuterii din viața sa. În vremurile actuale, lucrurile s-au schimbat și, din ce în ce mai frecvent, ea este cea care cere mâna sau propunerea are loc după o conversație simplă, într-o atmosferă obișnuită. În orice caz, ceea ce nu lipsește niciodată este inelul de logodnă. Înainte de a începe aventura de a căuta bijuteria cu care să faci acest mare pas, este important să cunoști gusturile persoanei căreia îi vei oferi inelul. Este un inel care va fi prezent în multe dintre ținutele sale de-a lungul timpului.

Investigați și informați-vă

În trecut obiceiul era ca bărbatul să fie însoțit de o femeie din familia viitoarei mirese pentru a alege inelul de logodnă perfect. Acum o fac singuri și de obicei au cele mai clare idei datorită cercetărilor anterioare pe care le efectuează pe internet. Deși, este minunat să știți ce modele, firme, tendințe etc. există pe piață, principalul lucru este să cunoașteți gusturile viitoarei mirese și să ghidați căutarea pe baza lor, să încercați să găsiți ceva care să fie și confortabil și practic.

Pentru mirese cu stil simplu sau cu un gust stilistic care se apleacă spre boho, poate un inel cu strălucirea potrivită este cea mai potrivită opțiune. Dacă este vorba de o mireasă romantică, iubitoare de bijuterii și care va fi încântată să-și arate inelul tot timpul, o piesă mai ornamentată, cu detalii decorative din gravuri și chiar o anumită atingere vintage, va fi alegerea perfectă.

În mod logic, pentru a merge la orice magazin și a începe să vă uitați la inele trebuie să știți care este mărimea inelului. Puteți face întotdeauna anumite ajustări într-o măsură mai mare sau mai mică mai târziu. Anumite firme de bijuterii oferă opțiunea de a face un inel personalizat și este posibil să îl personalizați complet dincolo de gravarea datei, alegând pietrele prețioase care îl vor decora. sau structura în care vor fi amplasate.

Nu există nimic scris când vine vorba de inele de logodnă. Pot fi de tot felul în funcție de gusturile miresei sau ale ambilor parteneri. Există însă o serie de modele care sunt de obicei cele mai utilizate și a căror disponibilitate în catalogul mărcilor de bijuterii variază în funcție de tendințele industriei.