AskMen.ro » Diverse » Stiai ca poti merge la salon chiar azi? Totul e posibil cu Stailer!

Stiai ca poti merge la salon chiar azi? Totul e posibil cu Stailer!

Publicat: 19 Apr 2021 18:19

Stailer îți deschide ochii către noi orizonturi. Pe an ce trece renunțăm tot mai mult la ce nu ne face bine, la ce ne îngreunează viața și căutăm metode de a ne-o simplifica. De câte ori n-ai pățit să fii invitată la un eveniment pe nepusă masă și tu să n-ai nici o programare făcută? Nici nu poți refuza, nici nu te poți duce nearanjată, deci o măsură disperată este să îți faci singură coafura și make-up-ul, de care ești conștientă că nu vor rezista oricum.

Totuși, acum există o soluție și anume Stailer. Ia-ți la revedere de la sunatul către saloane în speranța că te primește cineva. Stailer te ajută să îi găsești pe stiliștii disponibili, oricând vrei tu.

Cum se utilizează Stailer

Pur și simplu intri pe platformă căutând www.stailer.ro, iar de acolo, cu câteva click-uri, găsești un salon care să te răsfețe. Exact ca în cazul shoppingului online, ai disponibile niște filtre ce te ajută să obții doar lista cu stiliștii care te interesează. Trebuie să setezi data și ora, locația, serviciul dorit și genul tău și voila! În cel mai scurt timp ai o mulțime de opțiuni dintre care să alegi, atunci când nu vedeai vreo rază de speranță în a-ți schimba rapid look-ul.

Momentan sunt înscrise saloane din Iași, Oradea, Timișoara, Cluj Napoca și București, însă Stailer are planuri de a cuceri inimi în mai multe colțuri ale țării. Platforma este user friendly, deci cu siguranță va prinde bine chiar și la publicul cu o vârstă considerabilă. Este ideală atât pentru femeile cât și pentru bărbații care-și doresc serviciile de hair & beauty mult mai la îndemână și rapid. Dacă simți că frizura ta o cam ia în toate direcțiile în ultima perioadă, e un wake-up call că-ți trebuie neapărat un styling studio in Bucuresti.

Ce beneficii îți mai aduce platforma

Stailer.ro poate fi descrisă în 4 cuvinte - facil, util, rapid și gratuit. Îți poți face câte programări îți poftește inima, fără să îți creezi un cont client. Însă, contul îți aduce mai multe avantaje. Poți vizualiza pe la ce saloane ai mai fost că să știi unde să revii și îți poți seta chiar și remindere ca să nu uiți când trebuie să ajungi la salon. Fiecare salon vine însoțit de fotografii care te vor ajuta să-ți faci o părere despre serviciile oferite și locația respectivă, ca tu să iei alegerea potrivită cerințelor tale. Poți chiar și anula programările fără a da explicații.

Stailer se bazează pe transparență și încredere, iar stiliștii de aici sunt de un real profesionalism, cu experiență vastă în domeniu. Lista îți pune la dispoziție informații importante precum prețul, durata unui serviciu și locația salonului, ca tu să iei cea mai bună decizie.

Orice zi e un bun prilej de a avea parte de o sesiune de îngrijire personală realizată de profesioniști, așa că nu mai sta pe gânduri, nu mai aștepta săptămâni până e liber stilistul tău, ci caută chiar azi unul pe Stailer.

Intră în cadrul site-ului oficial www.stailer.ro să descoperi mai multe informații sau scrie un email la support@stailer.ro.