AskMen.ro » Diverse » Romania ridica restrictiile de izolare

Romania ridica restrictiile de izolare

Publicat: 15 Iun 2020 12:13

Comitetul national pentru situatii de urgenta (CNSU) al Romaniei a decis ca calatorii care sosesc din 17 state europene nu vor fi carantinati sau izolati de sine. De asemenea, se vor relua zborurile catre si dinspre tarile respective. Decizia intra in vigoare pe 15 iunie.

Lista tarilor include Austria, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Croatia, Confederatia Elvetiana, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia si Ungaria, a raportat Wall-street.ro.

Lista va fi actualizata saptamanal, in fiecare luni, pentru a introduce noi tari pe lista. Aceste tari pot fi, de asemenea, eliminate din lista atunci cand situatia epidemiologica se deterioreaza.

Criteriile vor fi numarul mediu de persoane infectate cu COVID-19, la un milion de rezidenti, in ultimele 14 zile: tarile cu un scor sub 5 (persoane) vor fi mentinute sau introduse pe lista.

Belgia, Franta, Italia, Regatul Unit, Olanda, Spania, Turcia, SUA si Iran raman pe lista tarilor din care zborurile sunt inca suspendate.

Citeste si:
Salariul net creste de la 1 ianuarie
Cum sa castigi bani din hobby-urile pe care le ai
Revolut pentru a economisi bani
Salariu de 400 de lei pe zi in Romania
Cat costa o bona?
Ce salariu ar trebui sa primeasca o mama care lucreaza acasa
Top cel mai bine platite joburi
Al 13-lea salariu se va lua in calcul la pensie
Reducerea TVA de la 19% la 16%
Calculator salariu - brut, net, contributii, impozit 2020
Ce este salariul brut si cum se calculeaza
Consultari pentru salariu minim in UE