AskMen.ro » Diverse » Inel din argint - cui il poti oferi cadou?

Inel din argint - cui il poti oferi cadou?

Publicat: 13 Oct 2021 18:48

Argintul este unul din metalele cele mai căutate și populare în rândul pasionaților de bijuterii. Versatilitatea, prețul accesibil și strălucirea lui îl face să fie preferat în detrimentul altor metale prețioase. Un inel din argint este un cadou plin de semnificații, însă nu poate fi oferit chiar în orice context. Află când și cui este recomandat să oferi un astfel de cadou, chiar de la experți în domeniul bijuteriilor, partenerii noștri de la Bijuterii TV!

De ce să alegem un inel din argint?

Cel mai mare avantaj pe care îl au inelele din argint este versatilitatea lor. Un astfel de accesoriu poate acompania o ținută lejeră de ieșit în oraș, dar și o rochie elegantă, în cadrul unui eveniment semi-formal. 

Nu va trebui să îl schimbi nici dacă nuanțele hainelor tale se vor schimba! Poți trece de la culorile mai îndrăznețe de pe timpul verii, la unele mai pământii pe timpul toamnei, iar inelul din argint va completa perfect ținuta.

Mai mult decât atât, nuanța neutră pe care o au inelele din argint este perfectă pentru diverse combinații cu pietre prețioase. Chiar dacă inelul are sau nu o piatră prețioasă, acesta nu va fi o problemă dacă te decizi să îți cumperi o brățară care are nestemate de o anumită culoare.

Cui poți oferi cadou un inel din argint?

Deși mai puțin cunoscute, semnificațiile unui inel din argint îl fac un cadou demn de luat în calcul în multe situații. Iată câteva dintre ele: 

Inelul din argint – un cadou perfect pentru copii

Se spune că un inel făcut cadou la prima aniversare a copilului va aduce prosperitate și noroc în viața sa, dar simbolizează și inocența, încă nealterată de societate. Totuși, chiar dacă prima sa aniversare a trecut, efectele unui astfel de cadou vor rămâne aceleași.

Inelul din argint – oferit părinților

Alte semnificații ale inelului din argint sunt înțelepciunea și liniștea sufletească. Pe cine caracterizează acestea cel mai bine? Exact, pe părinții noștri! Mai mult decât atât, cercul perfect este un simbol al eternității, al vieții fără de moarte, lucru pe care toți ni-l dorim pentru părinți.

Surprinde-ți mama cu un inel din argint și explică-i semnificațiile din spatele alegerii și vei oferi câteva clipe de bucurie sinceră persoanei care te-a crescut cu mult efort.

Inelul din argint – oferit persoanei iubite

Da, o poți cere în căsătorie cu un inel din argint! Totuși, doar în anumite condiții.

În ultimii ani, din ce în ce mai mulți bărbați aleg să cumpere un inel de logodnă din argint, și de multe ori fac o alegere înțeleaptă. Un astfel de inel:

- va însemna un efort financiar mai mic – o problemă pentru cuplurile tinere
- va concentra atenția asupra emoției momentului, a semnificației, și nu asupra prețului obiectului material
- va însemna mai puține griji

Mai mult decât atât, dacă o ceri în căsătorie simbolic cu un inel din argint, veți putea alege ulterior împreună un inel scump care îi va plăcea cu siguranță. Conform statisticilor, 72% dintre femei nu au încredere că partenerii lor vor alege un inel pe gustul lor. Tu poți uita de acest risc!

Inelele din argint pot părea o alternativă ieftină, însă cele de calitate pot ajunge chiar la prețuri mari, mai ales dacă au și pietre prețioase. Important este să cunoști semnificațiile lor și să prezinți și persoanei căreia îi faci cadoul motivul pentru care l-ai ales.

Dacă deja te-ai gândit cui vrei să îi faci ziua mai frumoasă cu un inel de argint oferit cadou, pe Bijuterii TV poți găsi o gamă variată de astfel de accesorii, pentru oricine. Intră pe site și alege-l pe preferatul tău!