AskMen.ro » Diverse » Etichetele adezive in rola, cea mai eficienta modalitate de promovare in activitatile industriale

Etichetele adezive in rola, cea mai eficienta modalitate de promovare in activitatile industriale

Publicat: 28 Feb 2017 15:03

Activitatile industriale ocupa un loc special in cadrul economiei de piata. De aceea, fara o promovare eficienta si o transmitere clara si evidenta a mesajului, aceste activitati nu ar putea avea loc in cele mai bune conditii.

Etichetele adezive in rola sunt privite de catre producatori drept cea mai eficienta metoda de trasmitere rapida a mesajului dorit, cu un impact psihologic maxim, pentru evitarea confuziilor sau a interpretarii gresite a acestuia.

Imprimarea etichetelor se poate realiza cu ajutorul tiparului flexografic, in cazul tirajelor mari, sau prin intermediul imprimantelor termice, pentru comenzile mai mici.

In procesul de imprimare al acestor etichete adezive in rola, producatorii pot recurge la utilizarea unei game complexe de materiale, care sa asigure o aderenta maxima si o vizibilitate optima.

Hartia lucioasa, ultra alba, permanent adeziva cu utilitate generala are excelente proprietati abrazive, care permit o aderare impecabila la carton, metal, cat si la majoritatea suprafetelor de plastic.

Tehnologizarea industriei producatoare de materiale si accesorii destinate imprimarii si colantarii a contribuit la sporirea rezistentei la desprindere a etichetelor sau foliilor adezive, cat si la o crestere vizibila a rezistentei la apa. Acestea sunt posibile gratiei suprafetei high gloss, care imbina, intr-un mod arnomios, caracteristicile aderente cu luciul de care aceste accesorii au nevoie. Tehnologia High Gloss, certificata la nivel modial, permite un proces rapid de imprimare, vizibilitate si colantare pe orice suprafata, astfel incat intreaga activitate sa decurga fara consum de timp si energie.

Cum se tiparesc etichetele adezive in rola?

Pentru foarte multi oameni putin familiarizati cu tema, imprimarea unei etichete in rola poate fi un mare mister.

In cazul unui volum mare de comenzi, realizarea celor mai creative etichete se realizeaza, tipografic, pe hartie de policromie, prin aplicarea unei palete complete de culori, in functie de solicitarile consumatorilor. Digitalizarea industriala a permis, in ultimul timp, aplicarea unor tehnici speciale, precum folio auriu sau argintiu, lacuire totala sau selectiva, laminare, in vederea furnizarii unor produse finite la cel mai ridicat standard.

Pentru comenzile mici, echipele specializate folosesc metoda bazata pe imprimantele termice si folosirea ribboanelor, atent selectionate in functie de aplicabilitate.

Accesorii industriale cu o variata utilitate

Datorita evolutiei si diversificarii sectoarelor industriale, atichetele adezive in rola dovedesc, pe deplin, multitudinea de intrebuintari. De la industria alimentara, a mobilei, a decoratiunilor, si pana la a electronicelor si a tehnologiei informatiei, etichetele adezive sunt prezente in permanenta pe rafturile magazinelor, pe marginile obiectelor decorative sau de amenajari interioare si multe altele.

Lumea aflata in continua miscare nu ar putea intelege bunul mers al activitatilor industriale, al constructiilor sau colantarilor fara a cunoaste insemnatatea acestor etichete.