AskMen.ro » Diverse » E coada la carte - eveniment inedit

E coada la carte - eveniment inedit

Publicat: 17 Oct 2013 00:00

Editura Litera invita toti iubitorii de lectura la evenimentul E coada la carte!

Pasionatilor de lectura si entuziastilor, tuturor celor care nu se dau inapoi sa ofere cartilor cateva ore din viata lor, Litera le face o invitatie: veniti la coada la carte!

Vineri, 18 octombrie 2013, incepand cu ora 17, va invitam sa va asezati la coada simbolica din fata librariei Litera de pe Bd. Magheru nr. 8-10 (vizavi de hotelul Lido).

Plecati mai devreme de la serviciu sau de la scoala, luati-vaᅡ colegii, familia sau prietenii si veniti sa va asezati la coada la carte. Punem la bataie 5 000 de carti bune! Cand ii va veni randul, fiecare participant va primi o carte-cadou din partea Editurii Litera.

De asemenea, vor fi premiate cele mai inedite raspunsuri la provocarile noastre, iar cel mai argumentat raspuns la intrebarea ¬De ce citesc¬ va fi recompensat cu un premiu de exceptie: 365 de carti de citit intr-un an. In plus, fiecare participant va primi un voucher cu 20% reducere la toata oferta librariei Litera pe care il va putea folosi pana pe 24 decembrie 2013.

Pana sa va vina randul sa primiti una dintre cele 5 000 de carti oferite de Editura Litera, aveti prilejul sa discutati cu vecinii despre cartile preferate, sa comentati noile aparitii sau pur si simplu sa impartasiti opiniile voastre despre soarta cartii in Romania si in lume. Pentru cateva ore, cartea va deveni ¬Stirea zilei¬, cel mai important subiect de dezbatere!

Cele 5000 de carti oferite in cadrul campaniei fac parte din colectiile de fictiune si nonfictiune ale editurii (Premium, Nobel, Thriller, Bestseller International, Biblioteca pentru toti, Cartea de buzunar, Romanul de dragoste, Lady, Lira), colectiile de calatorie (Cartoville), carti practice sau pentru copii.

Haideti sa aratam tuturor ca pe romani inca ii mai intereseaza cartea si soarta ei si ca n-ar ezita sa stea la coada pentru a avea acest obiect indispensabil formarii noastre, dar care isi gaseste din ce in ce mai greu loc intr-o lume avida de divertisment facil.

Retineti: cartea este hrana vitala a unei culturi, si fiecare dintre noi trebuie sa aiba parte de ea! E coada la carte, veniti!

Intr-o lume care a uitat sa (mai) citeasca, Editura Litera are curajul sa puna un pariu cu fiecare dintre noi.
Care sunt argumentele sale O oferta editoriala pentru toate gusturile si pentru toate nivelurile de pregatire. De la fictiune, istorie, bestseller international si ghiduri turistice, pana la carti pentru copii, dictionare si auxiliare de limbi straine, enciclopedii si atlase.

O calitate ireprosabila a tiparului. O selectie riguroasa, facuta de specialisti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipa tanara, formata din profesionisti cu experienta in domeniu. Oameni care pun mare pret pe cartea-obiect.

O comoara de citit, de inteles, de facut si de primit cadou, de lasat mostenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevarat. Adica toate cate au fost uitate. Si regasite. Te regasesti in cartile Editurii Litera. Pentru ca inseamna cultura. Nu maculatura.