AskMen.ro » Diverse » Dezmembrari VW Craiova, de la Wolcar

Dezmembrari VW Craiova, de la Wolcar

Publicat: 28 Mai 2021 10:58

Parcurile de dezmembrări auto reprezintă printre cele mai bune moduri prin care poți achiziționa piese auto. Doritorii se orientează de obicei către un raport bun calitate - preț și către eficiența piesei respective. Mașinile care ajung în parcurile de dezmembrări pot conține piese auto încă funcționale, poate chiar la primele utilizări.

Te afli în postura deținătorului auto a cărui mașină nu mai poate fi reparată? Mergi cu ea la dezmembrari VW Craiova!

Piesele auto de la Wolcar sunt testate înainte de a fi puse în vânzare. Wolcar se ocupă în special cu dezmembrările auto și vânzarea pieselor individuale persoanelor care sunt în căutare de ceva mai ieftin, dar totuși eficient. Firma dispune de diverse modele auto pentru a eficientiza alegerea tuturor clienților care au nevoie de piese auto, dar oferă și servicii speciale celor care doresc să ducă mașina la dezmembrat. Numeroase mărci de autoturisme și-au găsit locul în cadrul parcului de dezmembrări auto de la Wolcar, acolo unde poți găsi și tu piesa de care ai nevoie.

Autoturismele care ajung la dezmembrări sunt implicate în accidente grave sau au fost “victime” a unor dezastre naturale care au distrus complet mașinile. O furtună care a rupt copacii care mai apoi au căzut pe diverse autoturisme sau un accident rutier de mare amploare face ca mașina să nu mai poată fi reparată, ci doar dezmembrată și piesele reutilizate. Mașinile care au fost distruse pot conține piese care să funcționeze perfect, iar cei de la Wolcar le testează pentru a le pune la dispoziția altor persoane care au nevoie de acestea.

Parcul de dezmembrări auto din Craiova cuprinde autoturisme marca Audi, Ford, Mercedes, Seat, Skoda, Porsche și Volkswagen. Astfel, dacă ești în căutarea unor piese corespunzătoare acestor branduri, le poți găsi la Wolcar. Pentru a putea fi puse spre vânzare, piesele trec printr-o testare amănunțită care respectă unele dintre cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

Wolcar lucrează în permanență doar cu personal specializat în domeniul auto

Ei testează constant piesele și le pun în vânzare abia după cele acestea își demonstrează eficiența. Sediul parcului se află în Craiova și dacă ești din acea zonă, merită să treci pragul pentru a-ți găsi piesele de care ai nevoie! Piesele auto și dezmembrările sunt serviciile pe care se axează, însă poți apela și la service pentru reparații mecanice și electrice.

Autoturismul tău scoate diverse zgomote care prevestesc o problemă și ți se pare că nu mai funcționează în mod corect? Mergi cu el la Wolcar, iar specialiștii vor oferi diagnoza potrivită, urmată de reparații eficiente și rapide. Piesele auto disponibile cuprind componente electrice, elemente pentru interior, sisteme de climatizare sau elemente de caroserie. Service-ul este disponibil doar în cazul autoturismelor europene.

Cu ajutorul specialiștilor, mașina ta va beneficia de performanța atât de necesară! În cazul în care nu funcționează corect și crezi că trebuie înlocuită vreuna dintre piese, poți merge cu ea la service și poți achiziționa piese auto second hand dar care lucrează la capacitate maximă.

Dacă îți dorești să apelezi la dezmembrari VW Craiova la Wolcar fie mergi la locația din Malu Mare, fie iei legătura prin telefon, prin formularul de contact sau la adresa de e-mail wolcar@yahoo.ro. Pentru piesele achiziționate vei primi și garanție.