AskMen.ro » Diverse » Descopera care sunt jucariile preferate de baieti pentru aniversarea lor

Descopera care sunt jucariile preferate de baieti pentru aniversarea lor

Publicat: 11 Ian 2022 16:48

Cadourile sunt micile bucurii din viața unui copil. La fiecare aniversare, adulții încearcă să găsească darul potrivit și petrec ore în șir prin magazine căutând alegerea corespunzătoare. Sunt multe lucruri de luat în calcul, iar acest lucru îți poate da mari bătăi de cap. Cadoul perfect trebuie să fie adaptat vârstei și preferințelor copilului, astfel încât la finalul zilei acesta să fie mulțumit. Indiferent de vârstă pe care o are băiețelul căruia vrei să-i faci o surpriza, e important să te adaptezi nevoilor lui. Dacă ești în căutarea celei mai bune jucării pentru băieții și nu ai inspirație pentru cadoul aniversar, citește în continuare acest articol și descoperă care sunt jucăriile în topul preferințelor.

Top 5 jucării pe care băiețeii visează să le primească de ziua lor

Arme de jucărie

Armele de jucărie au fost la mare căutare anul acesta și sunt un cadou ideal pentru băieții activi, cărora le place să alerge și să se ascundă. Dacă vrei o viață mai sănătoasă pentru copilul tău, încurajează-l să facă mai multă mișcare și alege unul din modelele care i se potrivesc, în funcție de preferințele lui.

Drone și elicoptere

Dronele și elicopterele sunt printre cele mai dorite cadouri de băieți. Sunt potrivite pentru exterior și în anumite condiții și pentru interior. Există mai multe modele din care poți alege, fiindcă fiecare dronă sau elicopter poate avea funcții suplimentare.

Boardgame-uri

Zilele petrecute în familie sau cu prietenii sunt întotdeauna mai frumoase atunci când te joci. Board Game-urile sunt potrivite pentru diferite vârste și pot fi educative și amuzante în același timp. Există jocuri care antrenează memoria, atenția, agilitatea și creativitatea. Alege ceea ce ți se potrivește în funcție de preferințe.

Plastilină și nisip modelabil

Un cadou potrivit pentru toate vârstele care nu se demodează niciodată este plastilina sau nisipul modelabil. Kiturile sunt potrivite pentru interior și permit băieților să-și folosească imaginația și să își dezvolte creativitatea pentru a construi diverse elemente. Având o varietate de modele și culori, copiii își pot creea propriile figurine sau clădiri.

Mașinuțe cu telecomandă

Băieții de pretutindeni visează să aibă o mașinuță cu telecomandă. Există o varietate de modele de mașinuțe cu telecomandă pentru băieți de la Hippoland.ro din care poți alege. Găsești variante la prețuri avantajoase pentru băieți cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Bucură-ți băiatul de ziua lui cu una dintre cele mai iubite jucării.

Este dificil să alegi cadoul potrivit pentru un băiețel. Ține cont de vârstă acestuia, dar și de activitățile lui preferate. Oricare din variantele de mai sus poate fi o surpriză pe care cel mic să și-o amintească odată cu trecerea timpului. Stimulează-i creativitatea, atenția și memoria băiețelului tău cu ajutorul unor cadouri inspirate de ziua lui.

Sursa foto: pexels.com