AskMen.ro » Diverse » De unde sa cumperi anvelope de calitate

De unde sa cumperi anvelope de calitate

Publicat: 21 Iul 2022 15:05

Pentru siguranța ta, anvelopele cu care rulează mașina pe care o deții joacă un rol colosal. Este important ca anvelopele alese să fie de calitate. La fel de important este ca proprietarul mașinii să știe să le întrețină. Anvelopele de calitate fac diferența, nu doar pe vreme rea ci și în condiții meteo favorabile, bune. Beneficiile unor anvelope premium nu sunt de neglijat, de aceea este recomandat să le alegi pentru mașina ta.

Cumpără anvelope de calitate

Încă din start poți elimina de pe listă anvelopele care nu sunt oferite de producători cunoscuți. Dacă alegi anvelope de la producători cu notorietate pe piață vei avea garanția calității și nu numai. Dacă optezi pentru cauciucuri de la Falken spre exemplu vei avea nevoie de puțin timp pentru a înțelege ce este înscris pe aceste anvelope. Concentrează-te direct asupra acelor cauciucuri care au dimensiunile de care tu ai nevoie. Analizează apoi logoul de omologare europeană, numele producătorului, țara în care au fost fabricate, indicele de sarcină și de viteză, structura acestora și dacă apare indicația pentru vară sau pentru iarnă. Un cauciuc de calitate trebuie să cuprindă toate aceste informații esențiale. Printre informațiile trecute pe un cauciuc se numără aderența anvelopelor pe un sol uscat sau umed, acoperit de zăpadaă sau înghețat.

De unde cumperi anvelope de calitate?

Răspunsul la această întrebare este simplu: de pe janta.ro. Asta deoarece este importator oficial pentru brand-uri cunoscute precum Falken, Nexen, Kumho, Sailun, Sumitomo, Westlake, Triangle, Goodride, GT Radial, GITI, Leao, Lassa, Vredestein. Janta.ro dispune de un stoc de aproximativ 200.000 de anvelope ce pot fi livrate în maxim 48 de ore de la data plasării comenzii. 

Alege și tu janta. ro deoarece dispune de o gamă largă de anvelope din segmentele premium, medii și de buget, astfel încât fiecare client poate găsi cu mai mare ușurință un set de anvelope care să se încadreze în bugetul pe care este dispus să îl aloce achiziționării de anvelope.

În plus, janta.ro îți oferă un configurator de anvelope  virtual unic la noi în țară cu care poate găsi, în doar câteva secunde doar anvelopele compatibile cu mașina selectată. Astfel, tu trebuie să alegi doar marca mașinii, modelul, anul fabricației și motorizarea mașinii, după care vei vedea toate dimensiunile de anvelope care sunt omologate pentru mașina selectată.

De ce să cumperi anvelope de calitate? Câteva motive

Cauciucurile sunt importante deoarece asigură legătura dintre șosea și conducătorul auto. Un cauciuc va juca un rol esențial în ceea ce privește siguranța și confortul în timpul condusului. Starea mașinii poate fi judecată în funcție de starea anvelopelor. Anvelope de calitate și într-o stare bună prezintă o distanță de frânare mult mai redusă. Dacă ai subestimat mereu paralelismul, a venit vremea să reglezi alinierea anvelopelor tale deoarece acest lucru îți va permite să reduci consumul de carburant și emisiile de dixod de carbon. Alegerea unor anvelope de calitate va contribui, în egală măsură, la reducerea numărului de accidente rutiere.

Asigură-ți și tu o călătorie fără griji cu ajutorul unor anvelope de calitate, nu te mulțumi cu anvelope reșapate sau second hand. Alege anvelope cu caracteristici pozitive, special concepute pentru marca de mașină pe care o conduci. Astfel, ai garanția că vei fi mereu în sigurnață, că vei beneficia de o rezistență optimă la rulare și că vei avea un consum eficient de combustibil.