AskMen.ro » Diverse » Cum te avantajeaza real colaborarea cu KRUK in contextul platii datoriei

Cum te avantajeaza real colaborarea cu KRUK in contextul platii datoriei

Publicat: 24 Iun 2022 17:57

Cei care accesează un împrumut se bucură atunci când primesc banii, pentru că îi pot folosi pentru o achiziţie importantă sau pentru orice alt scop. În momentul în care trebuie să achite ratele împrumutului, unii nu îşi mai păstrează zâmbetul pe buze, având în vedere că trebuie să-şi gestioneze mai bine bugetul familial şi să facă din plata ratei o prioritate lună de lună.

Clienţii KRUK, însă, au un mare avantaj în faţa celorlalţi oameni care achită rate: sunt ajutaţi cu soluţii reale, eficiente şi cu îndrumare, astfel încât perioada returnării datoriei să fie una în care să nu facă sacrificii, din contră, să se poată bucura în continuare de lucrurile care le aduc plăcere.

Care sunt principalele beneficii ale colaborării cu KRUK

Atunci când datoria este transferată de la creditorul iniţial (bancă sau companie de servicii) la KRUK, persoana respectivă primeşte o înştiinţare scrisă prin care este informată în legătură cu acest aspect şi i se aduce la cunoştinţă că are dosar la KRUK.

Oamenii reacţionează diferit în această situaţie: unii ignoră notificarea, alegând astfel să nu beneficieze de soluţiile oferite de companie pentru plata datoriilor, iar alţii colaborează şi sunt interesaţi de avantajele pe care le ai atunci când KRUK te contactează.

Beneficiile sunt numeroase şi ele apar în special dacă respectivul client menţine o relaţie deschisă faţă de companie. Astfel, în momentul în care întâmpină probleme cu banii şi simte că nu poate achita rata, poate contacta compania şi va obţine în acest fel o eşalonare. De asemenea, orice utilizator KRUK poate semna un angajament de plată, accesând platforma e-kruk.ro. Prin acest angajament, fiecare client îşi poate stabili valoarea ratelor, astfel încât să-i fie uşor să le achite lună de lună, la o anumită dată.

Tot la capitolul „avantaje” poate fi menţionată şi utilitatea eKRUK. Clientul care se înregistrează în platformă este la curent cu datoria sa la orice oră şi-şi poate plăti online ratele, indiferent că o face prin cont eKRUK, fără cont eKRUK sau prin link securizat. Plăţile sunt sigure şi se efectuează rapid şi simplu, chiar şi de către persoanele care nu au experienţă în acest sens, datorită platformei intuitive. În plus, pe eKRUK se află articole utile şi sunt consemnate şi câteva dintre experienţele clienţilor.

Ajutor constant oferit de angajaţii companiei

Beneficiile colaborării cu KRUK continuă şi cu cele legate de colaborarea cu angajaţii companiei. Sunt puse la dispoziţie diverse metode prin care se poateconecta cu reprezentanții KRUK: live chat, , prin e-mail, prin telefon – toate acestea în beneficiul clienţilor, care pot afla răspunsul la orice întrebare şi pot beneficia de suport în cazul în care nu se descurcă să se înregistreze, de exemplu. Tot angajaţii îi pot ajuta pe oameni dacă aceştia întâmpina dificultăţi la plata ratelor, dacă au intrat în procedura de executare silită sau dacă îşi doresc să achite fără să intre în cont, prin intermediul linkului securizat.

În concluzie, ajutorul KRUK este de necontestat în cazul achitării datoriilor. Compania pune la dispoziţie posibilitatea semnării de către client a unui angajament de plată, prin care îşi stabileşte singur valoarea ratelor. În plus, sunt oferite numeroase posibilităţi de achitare online a acestora.