AskMen.ro » Diverse » Cum sa beneficiezi de servicii complete de contabilitate in Bucuresti

Cum sa beneficiezi de servicii complete de contabilitate in Bucuresti

Publicat: 05 Apr 2021 21:47

Contabilitatea este un domeniu de activitate vechi de sute de ani, dar care si-a pastrat importanta si relevanta datorita modului in care ajuta mediul de afaceri. Antreprenorii din intreaga lume se asigura ca raman in legalitate si ca respecta regulile sistemului economic prin intermediul evidentelor inregistrate si documentate de expertii contabili. Dar vechimea contabilitatii nu este echivalenta si cu un stil de lucru invechit si inadaptat rigorilor impuse de tehnologiile perioadei contemporane. Contabilitatea nu se mai face de mult doar cu foaia si pixul in mana, cu zeci de registre si foi in care sa te incurci numai la o simpla privire. In Romania, cel mai important punct de reper din punct de vedere economic ramane Bucurestiul. Capitala ofera oportunitati pentru oamenii de afaceri, care pot gasi si servicii de contabilitate in Bucuresti la preturi accesibile si in conditii extrem de convenabile.

Cea mai buna varianta de servicii de contabilitate este aceea care consuma cat mai putin timp pentru un antreprenor si care implica si costuri cat mai reduse. De asemenea, beneficiile suplimentare pe care ti le poate aduce o platforma moderna de contabilitate sunt cele care te ajuta sa gestionezi mai bine pierderile financiare ale firmei si sa iei masuri eficiente pentru sporirea profitului. Iata tot ce trebuie sa stii daca vrei sa gasesti o firma de contabilitate in Bucuresti, care sa iti ofere toate aceste avantaje.

Ce trebuie sa ofere o firma buna de contabilitate din Bucuresti

Atunci cand contractezi serviciile unei firme de contabilitate, este foarte important sa te asiguri ca acestea sunt complexe, variate si in ton cu specificul domeniului de activitate al companiei tale. Acestea sunt cele mai importante servicii care nu au trebuie sa lipseasca din oferta firmei pe care o alegi pentru a fi partenerul tau din punct de vedere contabil:

1.  Contabilitate financiara - acest aspect este foarte important, deoarece vizeaza obligatiile impuse prin lege. Orice firma are nevoie de un jurnal TVA, balanta contabila, un set de registre contabile obligatorii si un bilant. Toate acestea trebuie asigurate de platforma sau firma de contabilitate la care decizi sa apelezi.

2.  Declaratii lunare - foarte importanta este si relatia pe care o ai cu autoritatile din punct de vedere al taxelor si impozitelor pe care le platesti. Pentru a sti exact cat datorezi si cand sa actionezi, un contabil bun te poate ajuta cu intocmirea declaratiilor lunare necesare, dar si cu depunerea lor.

3.  Documente de salarizare - si angajatii firmei tale trebuie sa beneficieze de atentie din punct de vedere contabil. Nu ei, in mod direct, ci activitatea lor. Fiecare plata a unui salariu trebuie declarata, la fel cum fiecare angajat nou trebuie sa beneficieze de documente de salarizare inregistrate la ITM si Revisal. Aceasta problema poate fi rezolvata tot de firma de contabilitate.

Foarte important este ca, pe langa aceste beneficii care completeaza pachetul de baza din arsenalul oricarei firme de contabilitate bune, exista si setul primordial de beneficii oferite. Din acest set fac parte rapoartele contabile, care trebuie intocmite periodic in baza activitatii financiare a firmei. Pentru eficientizarea procesului, firmele moderne de contabilitate ofera posibilitatea lucrului online. Toate documentele sunt stocate in cloud, centralizate constant si usor de accesat la orice moment din timp. De asemenea, expertii acestor firme de contabilitate sunt contabili CECCAR, care se pot ocupa de contabilitatea completa, dar si de mentinerea relatiilor cu Revisal si ITM. Totodata, un pachet complet de servicii ofera si posibilitatea generarii de facturi online, ceea ce te va scuti de efortul de a colabora, separat, cu un serviciu de facturare.

Compania de contabilitate Keez este o alternativa excelenta pentru afacerile din Bucuresti, punand la dispozitie un pachet complet de servicii. Pe langa toate avantajele din domeniul contabilitatii, Keez ofera si rapoarte de management, intocmite in limba antreprenorial, care te vor ajuta sa intelegi cum sa maximizezi profiturile si sa gestionezi mai bine facturile.