AskMen.ro » Diverse » Cum puteti organiza un eveniment funerar simplu, rapid si eficient? Rarox vine cu solutii

Cum puteti organiza un eveniment funerar simplu, rapid si eficient? Rarox vine cu solutii

Publicat: 05 Mai 2021 16:51

Organizarea unui eveniment funerar nu este o misiunea placuta, insa se impune la un moment dat. In toata durerea si starea pe care o traiti trebuie sa va adunati si sa faceti cateva alegeri ce vor fi sa spunem echivalentul ultimului omagiu adus celui drag.

Rarox pune pe tava servicii complete pentru astfel de evenimente funerare. Incepand cu declararea, constatarea de deces, continuand cu obtinerea actelor specifice si cu tot ce tine de pregatirea defunctului, cei de la Rarox pot presta servicii complete. Va sunt la indemana si pentru ca nu va conta din ce sector sunteti, pentru ca serviciile de acest gen sunt aplicabile in orice sector al capitalei si in Ilfov.

Ce servicii funerare sunt indispensabile

Unele dintre acestea sunt un must-have si asta pentru ca legea funerara in vigoare mentioneaza clar despre nevoia de imbalsamare, spre exemplu. Sunt putine cazurile in care acest procedeu nu este necesar, printre care si in cazul celor care au decedat fiind declarati infectati cu Covid. Cu atat mai mult in astfel de cazuri aveti nevoie de servicii prestate de profesionisti, intrucat vorbim despre necesitatea de a mentine niste rigori in ceea ce priveste manipularea defunctului.

Unele servicii funerare sunt indispensabile si le veti avea la indemana prin Rarox. Acestea pot fi legate de constatarea de deces - daca nu declarati evenimentul in cel mult 48 de ore va fi considerata moarte suspecta. Continuati cu preluarea defunctului si pregatirea acestuia, cu tot ce tine de imbalsamare si punere in sicriu.

Produse si accesorii specifice pot fi achizitionate tot de aici. Intr-un mod cat se poate de practic, aceasta firma de servicii funerare Sector 2 vine cu variante de pachete de servicii funerare. Veti avea astfel ocazia sa alegeti un pachet convenabil din punct de vedere financiar. Si asta pentru ca unele (4 variante) pot fi achitate pe baza de talon de pensie. Daca defunctul era pensionar si puteti deconta astfel de la stat acel ajutor de inmormantare in cuantum maxim, atunci puteti achizitiona pachet de servicii funerare de la Rarox achitand pe baza de talon. Asta va scuteste de impasul financiar, caci aveti nevoie din start de sicriu, cruce, o coroana si alte cateva accesorii funerare.

Nu este de neglijat nici transportul, dat fiind ca este necesara manipularea sicriului si transportul acestuia in autovehicul special. Cei de la Rarox pluseaza si pun la dispozitie implicit limuzine, pentru cei care doresc sa iasa putin din tipare.

Cat costa o inmormantare in zilele noastre

Este greu de spus, dat fiind ca exista destul de multe variante, de servicii pliate pe bugete diferite. Este totusi greu de crezut ca ati putea sa va incadrati in cuantumul maxim ce reprezinta ajutorul de inmormantare, cei aproximativ 5000 de lei. Serviciile religioase sunt si ele un cost in plus. Iar daca va ganditi ca in vremuri de covid inmormantarile sunt mai restranse si implicit mai ieftine, va inselati.

Cei de la Rarox au insa si variante de servicii economice, standard, dar si cele de lux desigur. Consultati lista de preturi in cadrul paginii oficiale sau luati legatura cu un agent Rarox.

Contact:
office@funerarenonstop-bucuresti.ro
0769.658.216