AskMen.ro » Diverse » Cum functioneaza pariurile sportive pe internet

Cum functioneaza pariurile sportive pe internet

Publicat: 31 Mar 2017 11:43

Unul din principalii pași pentru a paria corespunzător la diverse case de pariuri este cunoașterea pariurilor sportive online. Trebuie aflat în ce constă tot procesul, pentru a putea paria corespunzător.

Multe persoane au tendința de a paria la case de pariuri online pe echipe favorite sau pe un anumit rezultat fără a ști exact ce se poate întâmpla și cât pot încasa.

Acest lucru este determinat în principal de creșterea diverselor pariuri online, care fac acest proces mult mai ușor. Pariurile sportive pot atrage neinițiați, fără probleme. Afacerea diverselor case de pariuri sportive depinde de cei care pariază fără a avea multe cunoștințe.

De aceea, din acest articol veți afla cum funcționează pariurile sportive făcute la case de pariuri recomandate.

Astfel, veți putea avea cele mai bune noțiuni despre cum să pariați corect riscând cât mai puțin posibil și cunoscând bine cotele și celelalte caracteristici ale unui pariu.

Ce trebuie să știți despre pariurile sportive pe Internet?

În principal este bine să aflați cât mai multe lucruri despre cote.

Ce este o cotă și cum funcționează?

Cotele nu sunt altceva decât banii pe care o casă de pariuri îi plătește pentru fiecare rezultat al unui eveniment sportiv.

Acești bani sunt reprezentați de cote. De exemplu, dacă o casă de pariuri plătește 2,1 la un rezultat, înseamnă că, de exemplu, pentru fiecare euro pariat la case de pariuri legale, va plăti 2,1 euro.

Dacă veți paria 5 euro pe un rezultat cu o cotă de 1,5, veți primi 7,5 euro.

Cotele mai ridicate nu este neaparat nevoie să fie și cele mai bune. Acesta este un important de remarcat.

Diversele case de pariuri licențiate calculează cotele plecând de la diferiți factori care determină un rezultat favorit (cu probabilitatea cea mai mare de ieșire).

De exemplu, dacă are loc un meci iar echipa gazdă este foarte puternică, cota echipei oaspete va fi cel mai probabil ridicată, deoarece echipa gazdă pe lângă faptul că e gazdă, este și puternică și există mai multe probabilități ca ea să câștige.

Trebuie găsit un echilibru între cotă și posibilitatea de câștig, pentru a face un pariu sportiv coerent.

Este posibil în unele cazuri să apară și cote foarte joase, care ar putea fi mai mici de 1,15, când un rezultat este mai mult decât probabil să se adeverească. De exemplu, dacă într-o fază eliminatorie tur-retur, rezultatul din tur rămâne 5-0, cu siguranță cota va fi foarte joasă în privința clasificării echipei câștigătoare în faza următoare. De ce? Fiindcă acest lucru cu siguranță se va întâmpla.

Pentru a câștiga din urma acestui pariu o sumă semnificativă, va trebui să pariați mulți bani la case de pariuri din România. Acest lucru nu este întotdeauna ideal, deoarece în unele cazuri presupune asumarea multor riscuri.

Cum funcționează pariurile sportive combinate online?

În general este vorba de parierea pe mai mult de un rezultat pentru a acumula cotele. Acest lucru duce la creșterea considerabilă a cotei prin combinarea a două sau mai multe rezultate.

Cu cât se combină mai multe rezultate, cu atât mai mare va fi cota, dar sunt mai puține șanse ca toate rezultatele să iasă.

Cu toate acestea, este o bună alternativă de analizat. De exemplu, din trei evenimente cu rezultate foarte probabile și cotă foarte bună, s-ar putea face o combinație care să fie bine plătită.

Este important de spus faptul că, dacă unul dintre aceste rezultate nu ies, nu se câștigă nimic, indiferent dacă le-ați ghicit pe celălalte.

În general sunt piste care vă indică cum să pariați mai bine și cum funcționează pariurile sportive online. Astfel, puteți paria având mai multe cunoștințe și fără a risca prea mult.

În plus, este important să țineți cont de aceste sfaturi cu privire la pariurile sportive, pentru a ști detalii importante despre pariuri în general.

Pentru afla mai multe informații despre pariuri, este indicat să intrați pe 10pariuri.ro. Aici veți găsi un top al caselor de pariuri, informații despre bonusuri case de pariuri. De asemenea, în fiecare zi puteți citi biletul zilei, descoperi ponturi pariuri.

Datorită acestui site pariul online este foarte simplu și distractiv. De pe acest site vă puteți alege cea mai bună casă de pariuri pentru voi.

Aceasta ar putea fi Betano, care oferă un bonus betano foarte bun. Decizia vă aparține. Succes!

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016