AskMen.ro » Diverse » Ce joburi fac un barbat sa nu se simta confortabil atunci cand isi intreaba iubita unde lucreaza

Ce joburi fac un barbat sa nu se simta confortabil atunci cand isi intreaba iubita unde lucreaza

Publicat: 22 Apr 2022 11:39

Primele intalniri, primii fiori, fluturii in stomac, zambetele interminabile, dorinta acuta de a fi aproape de persoana pe care abia astepti sa o vezi, numaratul orelor pana la clipa in care iubita (sau iubitul) va fi din nou in bratele tale, toate acestea sunt momente absolut minunate, de care te bucuri (din pacate) doar in primele luni (sau chiar saptamani) de relatie.

Tot in aceasta perioada, incep intrebarile despre trecut, prezent, familie, planuri de viitor, studii, dorinte sau orice alt lucru pe care cineva abia intrat intr-o relatie il considera demn de o discutie sau de stiut.

Unele dintre intrebarile absolut inevitabile pe care un barbat le va pune in primele saptamani de relatie sunt cele referitoare la jobul fameii cu care iese la intalniri. Unde lucreaza iubita lui? Ce face pentru a se intretine? Ce program de lucru are? Castiga un salariu bun sau are nevoie de ajutor financiar pentru a se descurca? II place ceea ce face sau este nefericita la job?

Toate acestea si inca multe alte intrebari vor fi pe lista unui barbat aflat la inceput de drum intr-o relatie. Si totusi…. exista si joburi pe care le au femeile pe care barbatii nu le agreaza foarte tare.

Ce locuri de munca neagreate de un barbat poate avea o femeie

Daca emotiile primelor intalniri au inceput sa se calmeze si sa se tranforme in sentimente reale, in aceasta etapa a relatiei (de cunoastere reciproca) cei doi parteneri isi doresc sa afle cat mai multe despre iubit/iubita, sa constate daca persoana cu care a intrat intr-o relatie poate fi de viitor sau cine stie, poate cladi o familie alaturi de acea fiinta.

Potrivit statisticilor, o femeie accepta mult mai usor jobul barbatului, chiar daca acesta presupune deplasari in alte orase/tari, ture de noapte, lucru in weekend-uri, ore suplimentare, etc. Insa, atunci cand vine vorba de sexul tare, acestia au tendinta sa devina reticenti la cateva joburi pe care le poate avea o femeie, chiar daca acel loc de munca este foarte bine platit si ii aduce numeroase satisfactii femeii.

De exemplu, un job ca dansatoare intr-un club va face barbatul sa ridice o spranceana si sa o intrebe ce presupune acest loc de munca si care este programul iubitei sale. Nici un loc de munca la un studio de videochat in Bucuresti nu este foarte agreat de partea masculina, chiar daca specialistii de Models4models.ro au grija ca fetele sa aiba tot ce au nevoie, sa fie protejate si sa aiba intimitatea necesara pentr a-si face treaba cat mai bine.

Desi aparent inofensiv, jobul de reporter nu este agreat de orice barbat, mai ales ca acest loc de munca presupune un program destul de haotic, ore suplimentare, weekend-uri si sarbatori lucrate. Nu orice barbat este dispus sa petreaca singur prima zi de Paste sau sa isi astepte iubita in fata redactiei chiar in noaptea dintre ani.

Insa, atunci cand iubesti cu adevarat, niciun obstacol nu este prea dificil, iar daca persoana de care te-ai indragostit este ceea ce iti doresti cu adevarat, nu va mai conta nimic si vei ramane alaturi de ea pana la final.

Sursa foto: Pexels.com