AskMen.ro » Diverse » Caracteristici si beneficii ale utilizarii diblurilor universale premium cu surub Rawlplug

Caracteristici si beneficii ale utilizarii diblurilor universale premium cu surub Rawlplug

Publicat: 19 Oct 2021 12:19

În domeniul construcțiilor și amenajărilor, calitatea materialelor este esențială pentru calitatea lucrărilor, alături de alte două elemente de bază: resursele umane și echipamentele utilizate la lucrări. Doar astfel se obține un rezultat de succes. În construcții și amenajări vorbim despre necesitatea unor lucrări al căror rezultat este evaluat nu doar pe termen scurt, ci și pe termen foarte lung. Astfel, lucrurile nu doar că trebuie să arate bine la prima vedere, dar trebuie să existe garanția execuției perfecte, cu materiale de calitate, cu proceduri corecte, folosind echipamentele potrivite.

Calitatea stă în cele mai mici detalii

Un produs de mici dimensiuni poate fi extrem de relevant într-un proiect, mai ales dacă ne referim la elementele de fixare. Este bine să ne informăm online sau în materiale de specialitate despre caracteristicile unor produse, înainte de a alege. Când cauți dibluri caramida Porotherm, trebuie să optezi pentru produse de calitate superioară, cu un raport calitate / preț avantajos. Este cazul diblurilor universale premium cu șurub Rawlplug, din gama celor de la Baltic Invest.

Un astfel de diblu face parte din noua generație Rawlplug, fiind un diblu de nailon de înaltă performanță pentru toate tipurile de substraturi. De altfel, este cel mai performant diblu pentru substraturi goale și plăci de gips-carton. Este potrivit de asemenea pentru beton, cărămidă solidă sau cu goluri, cărămidă silico-calcaroasă.

Fixare sigură și permanentă grație designului special conceput

Conform caracteristicilor prezentate pe website-ul balticinvest.ro, diblurile universale premium cu șurub Rawlplug asigură un suport bun pentru șuruburi și garantează fixarea sigură și permanentă, grație designului special conceput. Mai mult, nailonul de înaltă calitate folosit la fabricarea diblului asigură transferul sarcinilor mari.

"Diblul universal se expandează în materialele de construcție solide și formează bucle în materialele cu goluri pentru o prindere maximă. Extinderea unică în 4 direcții permite aplicarea în orice material și tip de substrat. Designul gulerului asigură rezistență în timpul instalării. Variantele cu margini premodelate previn rotirea diblului în gaura forată", se mai precizează în sursa mai sus menționată.

Aplicații diverse, mereu proiecte realizate cu succes pe termen foarte lung

Exemple de aplicații pot fi diverse, de la rafturi sau dulapuri de perete, la suport TV, echipamente electrice, sisteme de depozitare, cutii poștale, corpuri de iluminat, rafturi și accesorii pentru baie. Astfel de dibluri universale premium cu șurub Rawlplug pot fi comandate cu diverse opțiuni - diametru diblu de la 5 mm la 14 mm, lungime diblu de la 25 mm la 70 mm, lungime șurub de la 30 mm la 100 mm. Pe website-ul oficial pot fi consultate prețuri concrete pentru fiecare variante, în funcție și de numărul de bucăți / set.

Este indicat să fie alese mereu materiale de înaltă calitate, căci detaliile contează enorm. În orice proiecte, importanța accesoriilor nu trebuie subestimată. Spre exemplu, niște rafturi de perete fixate cu elemente de slabă calitate pot ceda în timp sub impactul greutății susținute, iar costul de remediere poate fi mult mai mare decât cel al unei alegeri istețe de la bun început.