AskMen.ro » Diverse » Alege job-ul cu venituri de peste 5000 dolari pe luna!

Alege job-ul cu venituri de peste 5000 dolari pe luna!

Publicat: 21 Dec 2016 14:02

Inca de mica, am fost o fetita careia i-a placut sa se aranjeze si sa fie frumoasa. Nu pot sa spun ca aveam cu ce, dar sa fii la moda tot timpul implica si cheltuieli destul de mari! Problema este ca eu am crescut dar idealurile mele au ramas aceleasi.

Sa fiu o femeie independenta, sa imi permit orice si sa am posibilitatea sa imi cumpar cate haine vreau, ce masina vreau... si asa mai departe. Nu stiu de unde am deprins acest lucru, parintii mei sunt oameni modesti care traiesc de la un salariu la altul.

Tot timpul am cerut mai mult decat puteau oferi si i-am facut sa se simta frustrati. Viata mea s-a schimbat in momentul in care am venit la facultate. Oameni noi, lucruri noi, noi orizonturi. Eu eram aceeasi, cu dorinta arzatoare de a fi cineva, de a avea totul.

Am tras de mine in facultate. Am incercat sa lucrez in diverse domenii dar pe bani putini care nu ma ajutau nici macar sa ies in oras. Dupa terminarea studiilor, am hotarat ca trebuie sa ma angajez sis a am venituri colosale. Am devenit model de videochat la Rich Girls Studio in Bucuresti.

Pot spune ca abia din acel moment am inceput sa simt ca fac ceea ce imi place, ca traiesc. Pe langa faptul ca am reusit sa lucrez in cel mai luxos studio Rich Girls, am la dispozitie cele mai tari avantaje si cea mai frumoasa echipa, am si castiguri de mii de $ pe luna.

Lucrez la Rich Girls Studio videochat Bucuresti de un an. Ce credeti? Am ajuns in punctual in care pot spune ca imi traiesc visul. Independenta financiara, masina mult dorita si o super garderoba. Nu cred ca am fost vreodata mai fericita. Si nu sunt materialista dar imi place sa arat bine sis a fac tot ce imi place.

Imi place sa fiu frumoasa, sa am tot ce imi doresc si sa imi permit toate lucrurile pe care mi le doresc. Am reusit acest lucru prin multa munca, cu ajutorul unui super studio pe care m-am putut baza mereu. Ce pot spune? Viata e frumoasa, trebuie doar sa gasesti oportunitati si sa le transformi in sanse.

Fii mereu o femeie puternica! Fii o femeie independenta si vei vedea ca viata iti va zambi!