AskMen.ro » Diverse » 5 secrete pentru a face din 2021 cel mai bun an al tau!

5 secrete pentru a face din 2021 cel mai bun an al tau!

Publicat: 12 Feb 2021 16:44

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul în care s-a încheiat anul precedent. Dacă vrei să fii fericit, este în mâna ta! Ai suficient timp pentru a realiza acest lucru și nimeni nu te poate împiedica să devii un lider și o persoană mai bună. Orice sfat ai auzit, nu uita că acceptarea și îmbunătățirea ta sunt ascunse în fața ochilor tăi.

Dar este timpul să le descoperim împreună! În acest articol veți învăța cum să faceți din 2021 cel mai bun an al dvs. Sfaturi simple și direcționate pentru o psihologie mai bună și pentru a vă atinge obiectivele!

Cum să faci din 2021 anul tău cel mai de succes?

Fă-ți timp pentru tine

Atât de frecvente, dar puțini urmează acest sfat. Cu siguranță obligațiile tale „rulează” și timpul tău liber este stors din ce în ce mai mult. Dar rămân scuze! Dacă vă concentrați asupra dvs. și cum îl puteți îmbunătăți, atunci veți găsi cu siguranță timpul. Vezi ce te face fericit și pune-l în rutina ta. Fie asta este să-ți faci sala de sport preferată, să dansezi, să te relaxezi și să urmărești emisiunea ta preferată. Este singura modalitate de a te simți plin și de a nu fi presat de situații!

Nu te descurca cu ceilalți

Este o luptă personală. Comparând și încercând în mod constant să demonstrezi că ceva îți subminează cu siguranță valoarea și cazi în ochii tăi. Dacă ați citit sfaturi pentru o psihologie mai bună, veți auzi cu siguranță că sunteți singur și că încercați pentru voi înșivă. Nu uitați niciodată că sunteți responsabil pentru propria fericire! În loc să priviți cum se desfășoară viețile altora și să fiți geloși, ridicați-vă și faceți următoarea cea mai bună mâine pentru voi. Pași simpli mici vă vor ajuta în acest sens. Ridică-te devreme pentru a avea toată ziua înainte și pregătește-ți patul! Astfel veți avea automat un mic impuls în psihologia voastră.
Sfat: puteți încerca noi activități și hobby-uri, cum ar fi pictura, teatrul, yoga, să vă jucați într-un cazinou online precum NetBet și altele pe care nu le-ați dorit până acum. Limitele sunt stabilite de tine, nu te limita!

Mic dejun în fiecare zi

Nu trece cu vederea! Micul dejun este o masă foarte importantă - vă poate face sau vă poate rupe ziua. Trezește-te devreme și prepară-ți brunch-ul preferat. Alimentele pe care ar trebui să le includeți în micul dejun trebuie să aibă cu siguranță carbohidrați corespunzători, grăsimi benefice și, desigur, o cantitate suficientă de proteine. Vă recomandăm micul dejun de 5 minute: două felii de pâine prăjită integrală care vă vor oferi carbohidrații necesari corpului și fibre, două ouă pentru proteine si pentru unguent în loc de unt, preferați avocado.
Puneți micul dejun în viața voastră și veți vedea că este mult mai ușor să urmați o dietă echilibrată. Astfel îți vei menține greutatea și corpul tău va funcționa mai bine. Dacă sunteți un iubitor de cafea, savurați-o cu masa și vă promit că va deveni rutina dvs. preferată.

Exercițiu timp de 20 de minute pe zi

Nu vă spun să vă ridicați și să faceți un program de fitness pentru pierderea grăsimii sau să faceți exerciții pentru a construi mușchi. Dar ceea ce puteți face este să mergeți la o plimbare pe zi timp de 20 de minute. Jogging-ul sau chiar mersul pe jos vă vor ajuta să vă mențineți în formă. În plus, studiile au arătat că riscul de boli de inimă este redus semnificativ chiar și cu 20 de minute de mers pe jos pe zi. Deci, dacă te plictisești să faci mișcare, pune cel puțin 20 de minute în joc. Veți vedea rapid o diferență atât în starea de spirit, cât și în corp.
Sfat: dacă doriți să vă lucrați picioarele fără greutăți, faceți scaune adânci de 4 × 20 și apoi proiecții de 3x20 pentru fiecare picior. Aici veți găsi alte exerciții pentru picioare.

Încep cu ceva mic

Fraza care se aude întotdeauna este una: stabiliți-vă obiective noi și începeți să le atingeți. Dar asta te poate obosi uneori și nu ai altă motivație să mergi mai departe. Pentru a nu rămâne fără apetitul pentru această îmbunătățire, trebuie să vă stabiliți obiective mici și specifice! De ce; Dacă faci acest lucru, vei obține ceva nou în fiecare zi și astfel vei simți că evoluezi în fiecare zi! Începeți prin a vă face patul și a mânca un mic dejun sănătos. Puneți exercițiul în ziua respectivă - chiar și cele 20 de minute pe care le-am spus - și îndepliniți-vă obligațiile!

Alte sfaturi și trucuri

Pe cât de dificil sună când te trezești, nu porni telefonul mobil în primele câteva minute. Faceți câteva întinderi, spălați-vă și bucurați-vă singur de primele înghițituri fără compania smartphone-ului dvs. Lăsați e-mailuri, mesaje pentru mai târziu. Unul dintre sfaturile care m-au ajutat este să îmi notez obligațiile pe o bucată de hârtie. Astfel te concentrezi mai repede pe esență și nu te pierzi în timpul zilei. Nu uitați că dieta este totul! Găsește timp în timpul zilei pentru câteva minute intense de exerciții. Dacă doriți să vă îmbunătățiți afacerea, puteți urmări discuțiile TEDx. În cele din urmă, puteți chiar să citiți cele mai bune 5 cărți de leadership pentru a deveni dominante în viața voastră!