Pentru barbati cu atitudine

adi radui

adi radui 
Constanta, Constanta

L-am prins pe sotul meu drag cum vorbea la tel. cu cealalta. De fapt era baut si ii canta. Nu am avut nicio reactie, m-as fi asteptat sa-i dau cu ceva in cap, sa urlu, etc. Doar am inceput sa rad. Explicatia? Respectiva are 40 ani,bani garla, si un sot ocupat care nu are timp de ea. Precizez ca de cand suntem casatoriti(11 ani) nu i-am ingradit nicicum libertatea, berici cu prietenii, nu i-am urmarit tel.,chiar prietenii lui ii spuneau ca sotiile lor le fac zile fripte pe tema asta. Si de atunci e mut(de 3 sapt), nu vorbim decat pe teme de casa si astept sa-i treaca si sa gasesc si eu pe cineva caruia sa-i recit( deoarece nu am voce pt. a canta)

ADAUGA COMENTARIUL TAU

sorin a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 06:53

Recita-i lui care-i problema.Io cred ca-i pare rau sau e vreo incurcatura si nu stie cum sa-ti zica.De ce nu incerci sa vorbesti cu el(fara scandal)?Pana nu va lamuriti nu rezolvati nimic.

stefan a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 06:53

canta`mi mie.. :) spune`i despre ce e vorba..si veti ajunge la o imtelegere..k altfel..va fi asa in continuare.. bafta!

vampire a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 06:53

...si de asta se iubesc femeile intre ele..

K9 a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 06:53

Cand e vorba de femei la 40 de ani,bani garla si soti ocupati devin tenor absolut.Afla-i numarul de tel. si te scap eu de ea si ai si tu partea ta!

andreia a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 06:53

rimbesti acum! vei zimbi si cind il vei prinde in pat cu aia? caci e doar un pas....

John a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 06:53

E bine k nu ti-ai pierdut simtul umorului,dar sa vezi cand te-a lovi plansul....Ia-ti masuri din timp!"PAZA BUNA PAZESTE PRIMEJDIA REA"!De-o atinge bine bine pe duduie...al pierzi repede!Ai grija k e anceput de sfarsit!bafta!

gica a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 06:53

am eu un microfon in pantaloni, clasa intiia.

ioana a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 06:53

asadar sotul tau arde una de 40 de ani pentru bani???nu-mi spune ca ti-a dat ca explicatie "criza,iubita mea"