Pentru barbati cu atitudine

de guineeea porc

de guineeea porc 
Cluj, Cluj Napoca

Dupa 4 ani de relatie in care nu ne-am plictisit niciodata, el era ff curios cum cu o colega de-a lui de servici... am aflat ca ma inseala si l-am parasit. urat din partea lui a fost cand mi-a zis ca vrea sa fie cu amandoua... de parca eu as fi vrut sa impart barbatul pe care l-am iubit mai mult decat orice pe lume cu cineva!! Si am refuzat... partea cea mai nasoala era ca ne facusem planuri de viitor cu casa si de toate deja stiam si ce nume ii vom dat copilului nostru :)... Nu-l credeam in stare de asa ceva eram ata de convinsa ca iubeste si acum uite nu mai pot sa am incredere in nici un barbat... si asta ma infurie cel mai tare...

ADAUGA COMENTARIUL TAU

Anonim a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:01

Nu poti rezolva preblema in realitate(akm nu ma refer doar la tine la toti) de ce scri pe internet insemna ca a avut dreptate cand te-a parasit dak tu stateai toata ziua pe forumuri

sorin a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:01

Il cred!ca voia sa fie cu amandoua.Poate a fost "curiozitate" si "incantare" de moment(probabil mai lung)Noutatea e ....noutate ,deobicei trece ,pana atunci rabdare ,cafea ...te va cauta curand. Sa vezi ca am dreptate.

deus_pax a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:01

zi mersi ca ai scapat de el si ca ti-a mancat din viata "decat" 4 ani, imagineaza-ti toate astea intamplate cu un copil sau doi la mijloc...sau peste 10 ani... sau... sau... daq se intoarce nu-i mai da nici o sansa, fi sigura ca va repeta figura, lumea-i plina de barbati ce pot raspunde cu aceeasi moneda capacitatii tele de atasament (ce pacat ca nu ma pot numara printre printre ei hehehe)

anonimous a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:01

@ anonim... din pacate esti un retardat care scrie cu K in loc de "c" un copil prost care nu stie limba romana. daca v-as vinde pe toti la rusi mi-as face imperiu... Cat pt tipa din poveste... imi pare rau. nici eu nu sunt sfant, dar mai ceea ce nu stie nu-i face rau... saru' mana!

Alessandro a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:01

Ce pot sa spun...asa se intampla cand te gandesti la viitor doar dupa 4 ani de relatie mai ales daca esti tanar. Abia la varsta de 25-28-30 de ani iti permiti sa te gandesti la viitor intr-un timp asa de scurt,atunci cand esti tanar trebuie sa traiesti cat mai mult sau daca vrei sa ai o pereche si sa iti construiesti un viitor comun foarte important este sa faci pasul important dupa foaret mult timp...in fond o casatorie nu te leaga. Cat despre inselat...toti am facut-o o facem si o vom face chair si dupa 20-30 de ani de casatorie...este in firea noastra nu putem avea toata viata un singur partener si poate te mira dar si barbatii si femeile suntem niste caini si catele care chiar daca nu inseala mereu fizic tot se gandesc la asta :))...mai bine te impaci cu ideea si treci mai departe.