Pentru barbati cu atitudine

calinescu florentin

calinescu florentin 
Dolj, Craiova

dobitoc mincinos si jegos. de 2 ori cu aceeasi zdreanta, in casa noastra

ADAUGA COMENTARIUL TAU

gigel a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

Zdreanta, zdreanta dar a vrut-o de doua ori, probabil ca are ceva ce tu nu ai...sau stie sa faca ceva mai bine decat stii tu....

Cris a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

Draga Lety, daca esti asa cum crezi ca esti... ce cauti aici cu ideiile tale... !? de ce nu esti la munca, sau in alt loc mai frumos... sau oare incerci sa aperi ceva de care doar voi femeile aveti cunostinta de cauza !???

cornel a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

Bine ai facut! Asa si le trebuie la magaritele astea. Bravo tie! Pe viitor daca poti insela 3 tipe in acelasi timp esti cineva. O sa mai speli din pacatele celor inselati de femei.

Lety a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

Mi-as dori, mai baieti, sa va gasiti fiecare cate o tipa (sau amandoi una singura, de ce nu???) care sa faca ce vrea ea din voi... si sa vedeti cum ar fi sa ramaneti de fraieri in fata ei.. sau unul in fata altuia. Spor la agatat! :))

Draga Lety, Din propria experienta iti spun ca as vrea sa vad si eu una care nu e magarita. Poate o stii tu ca eu nu o vad. Iar, voi femeile faceti pe mironositele, si sunteti niste .....Iti dai tu seama. Spor la baieti nenorociti!

Draga cornel, experienta ta nu iti da dreptul sa generalizezi... daca tu nu cunosti, nu inseamna ca nu exista.... daca te culci cu 2 tipe si iti place, inseamna ca o sa-ti placa cu toate, nu? si totusi, cand se pune problema sa facem ceva bun sau frumos, ala e caz particular. Ar fi insemnat sa nu mai fiu cu niciun barbat, daca gandeam cum ganditi voi... Tot din proprie experienta! :) Spor la...ce vrei tu :P

Fraza asta: "daca tu nu cunosti, nu inseamna ca nu exista" vrea sa insemne ca exista si femei care nu apreciaza doar lucrurile superficiale la barbati:))) Oricum, la voi nu e importanta calitatea, e importanta cantitatea:))) si bineinteles (era sa uit) un organ. Tot din propria experienta.

Uite, cand zici "la voi" ma incluzi in categorie. Iar eu consider ca habar n-ai tu (si nici nu ai de unde sa stii) ce si cum gandesc eu, ce apreciec, de ce si asa mai departe. Nu mai face afirmatii la modul general. Rezuma-te la ce cunosti!!! "da, au fost tipe care nu au apreciat decat...." atat! mai departe de asta nu poti sa vezi, pentru ca nu esti dumnezeu, si nu le stii tu pe toate. Iar femeile in orice caz sunt o specie nedeslusita.

mary a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

lety ai dreptate si mia placut cum iai raspun lui cornel se vede ca mai are de invatat multe.....

cartoon a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

un om normal in ziua de astazi cam "greu",

dolion a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

Voi femeile va pricepeti de minune sa complicati viata; fiti mai ingaduitoare si veti avea mai mult de castigat!

Silvery Isis a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

Cornel, din cate observ eu, ideile tale au la baza mai mult ca sigur un complex major...Ideea asta ca toate femeile sunt innebunite dupa superficial, arata doar ca ai avut "noroc" numai de genul asta de fete....si mergand mai departe, duce la faptul ca ...probabil nu ai de oferit altceva...Valoarea unui barbat consta in a face o femeie/ sau mai multe succesiv, sa isi doreasca sa isi imparta viata cu el...Schimba mentalitatea si poate vei vedea lumea si pe noi, femeile, mult mai pozitiv...Bafta!

Basti a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

"Iar femeile in orice caz sunt o specie nedeslusit":)) Lety la urmatorul zbor spre "taramul fagaduintei" promit sa iti rezerv un bilet:))Iar despre comentariile tale: Mai termina cu chestiile astea feministe ca nu sunteti atat de importante:))

cristi a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

:)) deci basti zici ca nu suntem importante..atunci sa cred ca esti gay..atat timp cat nu ai nevoie de o femeie..:))

Basti a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

Pt Cristi, Fiecare om are dreptul la o parere. Parerea mea e ca femeile nu sunt chiar atat de importante. Iar a fi doar cu nasul pe sus (gen Lety care stie tot) nu e tocmai indicat. Iar pentru linistea ta nu sunt gay. Doar am o parere.

bobby a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

Lety honey..eshti rebela shy tuh mami? Ia zi mi si mie...lumea generalizeaza...buuun..cu ce faci tu diferenta? Eu fatza in fatza cu tine in secunda 2 te las fara cuvinte ;) de unde grandomania asta? Sunteti toate la fel..aceleasi instincte de baza...aceleasi idei..aceleasi concluzii..doar ca unele dintre voi evolueaza mai rapid la stadiul open-minded...(fapt demonstrat stiintific) Aaaa shy faptul ca nimeni nu va intelege...pt k nu actionati dupa un tipar anume...prea multa lume va influenteaza neuronii aia subdezvoltati shy..chiar nu stiti in ce parte sa o mai luati...intr-un moment decisiv...clacati.``Pey el mi a zis ca ma iubeste..dar e cu alta... sfatul nr 1:Paraseste`l fata...nu merita :( Sfatul nr 2:Pey dc e cu aia...s`a intamplat ceva ai fac ceva gresit...mie mi s pare ca tine la tine.. Mah...nu aveti personalitate...absolut tot..existenta voastra e bazate pe copiere si asimilare de informatii ;) bobbytheone@hotmail.es dak ai argumente ceea ce nu prea cred ;) ciaooo si va rog sa ma scuzati dak comentariul meu a deranjat unele persoane care...chiar cred ca pot controla un barbat ;)

calin a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

????????????????? mda.interesant,dar ar fi si mai frumos sa stiu cine ma lauda in asa fel.....

cory a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

mai barbateilor...atat de mult va plangeti de mila pe acest site incat ...mai,mai sa va cred. situl acesta este mai lacrimogen decat unul de femei...!ha!ha!

unu-doi a postat la Sambata, 26 Mai 2012, ora 08:05

intre doua partide de ..felatie,doamnele isi indreapta un pic ..neuronul cel cretz!si sunt si ...spirituale!