Pentru barbati cu atitudine

mantea diana

mantea diana 
Bucuresti, Bucuresti

Am fost 6 ani de zile cu aceasta fata si in noiembrie imi spune ca s-a indragostit de un tip de la servici, ca ii place foarte mult modul in care el gandste ca ma iubeste in continuare,dar simte ca trebuie sa fie cu el, asta in condittile in care la inceput de octombrie vorbeam de nunta si de multe chestii pe care urma sa le facem,cand am cunscut-o pe ea eram un copil si era persoana in care aveam cea mai mare incredere,iar acum ma simt tradat si nu mai am chef de nimic, sper sa nu patiti la fel si voi LA MULTI ANI.

ADAUGA COMENTARIUL TAU

Stefan a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:36

"Cand o femeie te paraseste, trebuie sa o lasi sa te paraseasca."

Mihai190 a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:36

Dupa femei si masini sa nu'ti para rau.. Curvele vin si pleaca

allyn a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:36

nashpa siuatie tipule ... bine ca nu ai apucat sa faci nunta si dupa o saptamana sa se gandeasca ca vrea altceva .... stai linistit ... mergi inainte si ai a gasesti o fata pe gustul tau.... Bafta !!!!!

smecherita a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:36

mey lasa ca toate trec....tzine capul sus indiferent d situatzie.

gabi a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:36

las mah ca e plin de femei

JOHN a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:36

dupa autobuz,si dupa femei sa nu fugi niciodata...a trecut unul vine altul,ai avut o femeie vin...fara numar!Nu esti nici primul si nici ultimul,vb.din propia experienta,si acum...merci doamne am de nu pot duce,mai bine k s-a antamplat mai anainte!Cu tupeu fratzica k nu musca...!by by!Si cum zic pescarii:Fir antins!!!bafta

rale a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:36

nu era ea ce iti trebuie. asteapta. nu vorbesc din carti. si invata ca nu trebuie sa primesti nimic in schimb. ofera si vei primi la un moment dat ceea ce iti trebuie cu adevarat. zi mersi ca te-a lasat acum si nu mai tarziu cu ceva copii pe care riscai sa nu ii vezi si care sa sufere ca traiesc langa alt tip ca tata... lasa, poate te-a ferit Dumnezeu de ceva... si stii ce, daca ti s-ar fi intamplat tie asta, cum ai fi reactionat? :) :) cu bine!

sorin a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:36

trece situatia la experienta,pasiv sau palmares cum te aranjeaza.Lac sa fie ca ... Numai bine

andrei a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:36

:) asa am patit si eu...tocmai ne mutasem, faceam planur de insuratoare, eu, cel putin, ma gandeam la un copil. La o luna, s-a asezat in fata mea, cu zambetul pe buze si ochi stralucitori si imi zice ca ma paraseste pentru un coleg de serviciu, ca eu nu ma mai ridic la nivelul ei si ca oricumm, in ultima perioada nu ne mai petreceam suficent timp impreuna...A plecat, am fost devastat... Timpul a trecut, acum sunt insurat cu o femeie exceptionala, am copii, casa, masina, teren la tara..toate cele... Ea a fost pasata dupa ceva timp unui prietean, apoi altui prieten, apoi a devenit un fel de "animatoare" pe la petreceri (ce deh, e corporatista)...acum nu mai stiu nimic de ea si sincer, desi inca am sentimente fata de ea, nu prea imi mai pasa.. Iti urez si sa ajungi ca mine :) PS. O bere rece, prietenii si cautari specializate si la obiect pe internet te vor scoate la liman. Numai bine, si capul sus. Amandoua :)

Alessandro a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:36

Barbatii sunt bagabonti si femeile curve...barbatii ar terbui sa faca bani si femeile inchise in casa...gandeste-te ca i-a luat sigur ceva timp sa iti spuna deci il vroia de cel putin acteva luni...e greu dar asta e realitatea incearca sa fii dur sa iti inhibi sentimentele sa fii rece macar 1-2 luni pana reusestis a treci peste apoi poti sa redevii sentimental si sa iti cauti alta...evident trebuie sa tii cont de o vorba...in femeie si masina sa nu ai nicidoata incredere...multa bafta.

ion a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:36

man .. nu-i bai . viata e frumoasa. trece durerea e ca la o durere de masea. te lasa si vine alta. dupa o vara super care o sa vina .. o sa o uiti. o sa vezi la toamna cum o sa fie. o sa fie doar o amintire daca stii sa-ti traiesti viata. pin` la urma nimeni si nimic nu e de neinlocuit.