Pentru barbati cu atitudine

Nicu Silaghi

Nicu Silaghi 
Bihor, Salonta

Hmm...Cum sa incep...E vorba de cea mai buna prietena a mea, care dupa 6 ani de relati cu respectivul, in care, i-a iertat \"micile si marile\" infidelitati, s-a trezit vorbind cu noua lui iubita la telefon...Ideea este ca ea era o copila cand l-a cunoscut si nu stia ce presupune o relati, iar el a profitat din plin...Dupa numai un an se plimab cu alta de mana prin orasul in care locuiau impreuna. Prietena mea se mutase la parintii lui intre timp. Bineinteles s-au despartit, dar iubirea e mare ...vorba aia...si dupa putine lacrimi si rugaminti l-a iertat...Dupa inca 2 ani in care s-au mai petrecut mici infidelitati, iar s-a trezit cu mesaje de la o alta fata....A ramas cu el, el promitandiu-i marea cu sarea, ca vor pleca impreuna in strainatate, etc...El a plecat la munca ...si dupa 2 ani, au hotarat sa mearga si ea. Cu 2 zile inainte de a ajunge la el, l-a sunat, iar el i-a spus sec...ca locuieste cu alta si i-a dat-o la telefon...Cu acea alta care era insarcinata deja cu el....Nu e bizar?! Prietena mea, s-a despartit de el, bineinteles dezamagita si cu o parere patetica despre ea insasi....Si cand tocmai si-a revenit, cunoscand un barbat adevarat pot spune...Nicu reapare cu mult tupeu in viata ei....cu aceleasi promisiuni...Doar ca de data asta, ea nu mai este acolo pt el...Nu am mai presarat injuraturile lui, gelozia excesiva, mincinule si lipsa lui de respect fata de ea...Eu ma bucur doar ca s-a terminat ceva ce trebuia sa se termine demult...

ADAUGA COMENTARIUL TAU

vasile a postat la Sambata, 31 Iulie 2010, ora 00:32

Bai nene, nu am inteles care este rolul tau in povestea asta.

sorin a postat la Sambata, 31 Iulie 2010, ora 00:32

chiar ,care-i rolul tau daca nu cumva esti chiar tu aceea care...vrei sa-l faci de cacao.Daca-i asa cum spui care-i pierderea pentru tine?sau cealalta ...