Panait Oana
Bucuresti, Bucuresti
Nu credeam ca mi se va intampla asa ceva vreodata. Am trait 10 ani din viata cu impresia ca am o casnicie perfecta. Am crezut ca mi-am gasit jumatatea si ca am o viata de familie normala:si cu bune si cu rele, asa cum trebuie sa fie. Mi-au fost daramate toate aceste credinte ale mele acum o luna cand sotia mea, si mama celor doua fetite ale mele mi-a marturisit ca are o relati de 2 ani cu ...o femeie..si ca nu mai poate trai in situatia asta...mi-a cerut divortul si custodia copiilor pe motiv ca eu sunt prea ocupat ca sa am grija de ele. `Amanta` ei este, credeam eu, cea mai buna prietena, cea care era prezenta zilnic la noi in casa...Cum sa suspectezi ca nevasta te inseala cu o femeie? Nu mi s-au parut deplasate micile lor dragaleli care se intamplau si atunci cand eram si eu de fata. Am crezut ca `asa e intre fete`. Sunt terminat! Cum sa imi las copii sa creasca alaturi de o lesbiana si consoarta ei? Cum sa le explic copiilor de ce nu mai suntem o familie...
am sa trec peste ideea cu orientarea ei sexuala... pentru ca eu una chiar nu sunt impotriva (singurul lucru impotriva caruia as fi ea ca a asteptat 10 ani si 2 copii ca sa-ti zica). Cel mai important e sa nu iti cresti copiii asa incat sa aiba o parere proasta despre ea. Orice s=ar intampla, e mama lor, iar ei nu au nicio vina. tine bine minte asta! Apoi, e un motiv in plus pt care acesti copii ar trebui crescuti departe de prejudecati (un loc in care nu prea te vad pe tine acum...) si intr-un stil deschis. Repet. copiii trebuie sa fie principala prioritate. iar ca ei sa creasca bine si frumos, nu poti sa ii instigi impotriva ei. Vorbeste cu ea. Din punctul de vedere al statutului de 'parinti', relatia dintre voi nu se schimba. stabiliti impreuna ce e de facut. succes :)
Ceea ce e f interesant e ca te-ai trezit acum....in mod sigur ea a reusit sa gaseasca alin in bratele femeii nu pt ca o incanta atat de mult ca ale tale (by the way she's not gay she is just desperate)ci pt ca ale tale nu sunt acolo si cand sunt nu prea sunt atente la ce se inampla. Nu exista "ca asa e intre fete" ori tu nu iti cunosti nevasta, pt ca daca tu stiai de ce e capabila poate ca erai mai atent la nevoile ei si ale familiei... Ea deocamdata nici nu are incredere sa-ti lase copiii... In mod sigur se foloseste de asa-zisa relatie gay ca sa scape de tine... imi pare rau ca e asa dar daca mai vrei o familie va trebui sa te orientezi spre adevaratele motive pt care s-a ajuns in situatie si nu ma refer la cele materiale. Nu intentionam sa fiu asa dura si sincer is doar socata ca refuzi sa vezi o alta latura a problemei si preferi sa le adopti dupa maniera "e sfarsitul lumii". Mult succes sper ca vrei reusi in toate si tine minte ... o alta femeie nu-ti poate "avea" femeia doar daca nu esti tu suficient de barbat.
corina, bati campii! she's not gay, she's just desperate! Sa-mi trag palme singur daca am mai auzit o asemenea ineptie! Sau chestia ca tipa se complace intr-o relatie lesbiana de 2 ani ca sa-i dea de inteles sotului ca ceva nu merge! Esti "tare" de tot. Inca nu am auzit de nici un barbat care sa pretinda ca este gay ca sa dea de3 inteles sotiei ca vrea altceva! Si inca 2 ani! Simplu! Tipa este lesbiana si gata! Problema naspa este custodia copiilor si cum naiba sa le spui frumos ca nu merge casnicia si ca tipa cealalta este un fel de tata mai ciudat! Faza cu nu esti suficient de barbat da de inteles multe alte chestii. Ce ar fi trebuit sa faca omul? Sa o ia la bataie in fiecare zi sau sa o umileasca permanent ca sa-i dea de inteles ca este masculul? O sa zici ca mint dar am gasit femei care chiar asta vor. Am ramas interzis, dar se pare ca asta este lumea in care traim. Avem niste reguli morale dar care de multe ori se dovedesc a fi strict de fatada si nu au nimic de a face cu realitatea. Din ce am citit, omul a fost tolerant, dar se pare ca sotia sa nu a stiut sa aprecieze asta. Sunt de acord cu ce zice Lety, copii nu sunt de vina cu nimic si in nici un caz nu le va face bine daca mama lor este denigrata in ochii lor. Este totusi mama lor. Este preferabil sa aibe o mama. Chiar si lezbiana si divortata.
corina,tu nu cumva esti prietena ei cea gay? sau mai exista varianta sa fii doar gay atata timp cat esti de partea femeii in aceasta poveste reala si dureroasa.
voi femeile cereti drepturi egale,dar sa va vad dupa 12 ore de lucru la servici si 2 ore de lucru acasa ce chefuri mai aveti?asa ca ciocu mic daca nu indepliniti conditiile
xzc ce "barbat" te vezi...crezi ca femeilor le este mai usor? cat timp tu esti la lucru,femeile dupa serviciu vin acasa... piata...gatit...copii...program administrativ..nu crezi ca se ajunge tot la aceleasi ore de munca? cand le gasesti facute te intrebi si cand le-a facut? unde era egalitatea?
Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie.Dupa 19 ani de casatorie.Am un baietel si pentru el trebuie sa ma ridic de jos,sa merg mai departe.La inceput am zis ca nu pot face fata la asa ceva,ca nu mai scap intreaga din asta.Dar ma rog mult la Dumnezeu si vad ca incet,incet ma intaresc.E devastator. Trebuie sa avem putere!
Bai dai nu ai incercat sa le phuti pe amindoua odata, poate iese ceva si ramii.
Foarte tare gigi! Ganditi mult la chestiile pe care le scrieti?
corina,mami aberezi. She's not gay, she's just desperate. lucian , subscriu
Ladies and gentlemen, imi place la maxim aici la voi... Ce ti-e si cu femeile astea, mai innebunesc cateodata! La unele se intampla des! Domnule, matale trebuie sa intelegi ca esti BARBAT, iar sotia matale este defecta la scufita, pur si simplu. Ai incasat-o, ridica-te de jos, viata nu este intotdeauna dreapta si atat. Copiii dumitale vor intelege mai tarziu detaliile fine, de aceea trebuie sa mergi demn mai departe si sa-ti refaci viata, chiar daca sotia d-tale iti cere pensie alimentara pe care s-o consume "intre fete". Daca aveti 2 copii, fiecare sa creasca unul. Si refa-ti viata, ca meriti. Cauta o femeie care stie sa fie femeie, exista atatea care ar vrea sa fie in patul dumitale, este suficient sa fii demn, puternic, sa stii sa vezi frumusetea lumii care ne inconjoara. Si intelege o data pentru totdeauna, femeile sunt cablate invers, pe sentimente si sunt ilogice prin insasi natura lor. Dupa ce aleg pe baza sentimentelor cauta justificari logice. Noi suntem cei logici si atat. Asta explica de ce femeile nu ajung niciodata generali, chiar daca ar fi la fel de puternice fizic ca noi... Asa ca revino-ti si mergi mai departe, puterea este in tine, o ai, gaseste-o si foloseste-o. Meriti un loc mai bun langa o femeie care sa te merite. Caut-o si o vei gasi, nu este sfarsitul lumii pentru ca o femeie s-a defectat!
Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Sahtior Donetk, este asteptat in aceste zile la...