Laura Golab
Bucuresti, Bucuresti
"Pana la urma cine ti-a dat dreptul sa ma dai dracului?" M-a inselat, m-a scuipat, m-a injurat si m-a umilit pentru singurul motiv ca am iubit prea mult. Da am fost fraier, dar asta nu-mi alina durerea. As vrea sa stiu cand a fost aceea zi cand te-ai gandit sa te folosesti asa de mine... Ma dispretuiesc si nu pentru ce mi-ai facut ci pentru ca nu-s in stare sa-ti zic toate astea. Probabil mi-ai rade in fata si m-ai intreba: Voai ce bine iti stau blugii astia maaaaaa. De la Kenvelo? A costat mult nu?
daca te face sa te simti mai bine, si daca asta ar fi raspunsul ei, sa te apuci sa ii reprosezi ce ti-a facut ar fi ca si cum ai vorbi cu catelul tau. desi sunt convinsa ca saracu' catel te-ar intelege mai bine... nu strica orzu pe gaste si gandeste-te cum sa faci sa iti fie tie bine. Numai bine
uito nu te merita vei gasi o fata care sai stearga nasu.
deci femeie sau barbat nu conteaza cine esti important e bunul simt si buna crestere ...si fiecare meritati ceea ce aveti ...nu va ma plangeti de mila ... ca nu sunteti milogi nici barbatii nici femeile ....doar adaptabili sau mai putin adaptabili simplu
Se vede k esti ancepator,dar pana nu iei o plasa nu dai,asta e!I-a sa vezi ca o sa prinzi la tupeu si...da doamne!Ai iubit-o?Nu-i nimic!o uiti tu!Dar atentie!s-ar putea sa faci cu toate ce ti s-a antamplat tie!(nu am nimic ampotriva)Pana ai sa te hotarasti sa ramai la vatra ....(sa te casat.)da-le bune vere!Pana atzi curge sangae din nas!Hai bafta multasi sa ne mai spui din cand an cand cate ceva!
Mai ramane sa zici:vreau la mama!halal "barbat'
Nenea...nu mai ai nici o speranta-...sincer...nu stiu cati ani ai..dar daca ai mai mult de 17...ce zic...15 16 maxim...inseamna ca ai o problema grava...pey tuh nu esti constient ma? cum sa ti faca o femeie asa ceva..unde ti e controlul,instinctul de conservare...? te inseala si tot ea te scuipa????? ai probleme grave ma...asta nu e dragoste ma...e prostie..deschide ochii ma ca urmatoarea te face sa te sinucizi...berbecule :| prinde o...scuip o.. n o bate ca nu i frumos..dar fa o sa se simta cea mai mare curva...(s ar putea sa i placa hahahahaha)si prosteste o...fa o posta cu prietenii..filmeaz o ..si ti iei si un ban gramada...ai mult de recuperat...au cunosc copii de 15 16 ani care daca ar citi asta...te ar injura si te ar scuipa pt ce ai permis sa se intample ;) jajajajaja
nu-i asculta pe astia de mai sus, habar nu au ce vorbesc (cativa). se vede ca nu au iubit niciodata
Walter Zenga a antrenat trei echipe din Romania si are o multime de amintiri despre...