Pentru barbati cu atitudine

Ionut Cristian

Ionut Cristian 
Dolj, Craiova

Pai ..ne-am cunoscut pe mess..stiindu-ne de jumatate de an am hotarat sa fim impreuna...dupa o luna am aflat k el m-a inselat cu o prietena de-a mea..(l-am iertat)..apoi am aflat k in acelasi timp el se impacase si cu fosta lui prietena...(l-am iertat..)l-am dus acasa..la ai mei..sa il cunosca...apoi cand a plecat s-a dus la fosta lui...s-a culcat cu ea...(l-am iertat)...toata familia lui ma prefera pe mn...iar el..imi arunca numai minciuni..vorbe in vant...m-am saturat sa fiu mintita si umilita...vreau sa simta si el cel putin o singura data ceea ce simt eu cand el ma inseala..aveti ceva idei marete..chiar am nevoie...

ADAUGA COMENTARIUL TAU

Crash a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

Ah, deci inca "o ardeti dubios" impreuna? :) Fetito cauta-ti altu`. Sau inseala-l si tu.

Lety a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

Ideea cu "familia lui te prefera pe tine" nu prea e relevanta. conteaza ce "prefera" el si se pare ca esti pe undeva prin coada listei...din pacate. Eu sa fiu in locul tau prbabil l-as lasa pur si simplu, fara nicio explicatie, fara nici macar scandalul proverbial si as face tot posibilul sa nu ma ramana cu niciuna din noi (voi) in final.

Lydia a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

Nu stiu de ce dar de fiecare data cand vreau sa o termin cu el..mereu se poarta frumos so ma face sa ma razgandesc...imi este greu pt k ma intalnesc zilnic cu el...si parca ceva ma indeamna sa ma duc la el...sa ne impacam..vreau sa il uit..dar nu stiu cum..pana acum nu am gasit o persoana care sa il poata inlocui...

RobertGadau a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

Eu zic sa mai cauti ,sau macar sa te incui in casa si sa arunci cheia o perioada de timp ca sa il poti uita!! cum mama masii sa iti vina sa te duci la el cand el isi bate joc de tine si se "arde"cu care apuca.Hai sa fim seriosi,inseamna ca tie iti place felul asta al lui .Eu personal zic ca la tine e o obsesie,il vrei si nu il poti avea!

Silvery Isis a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

Vrei sa-l uiti? Gaseste unul mai bun...Si cand spun asta nu ma referer sa te arunci in bratele primului barbat care iti iese in cale si nici sa alegi un oarecare...Ci UNUL MAI BUN CA EL! Familia lui te prefera pe tine zici....Ok, dar intrebarea este...Cu cine ai tu o realtie? Cu el sau cu familia lui? Ceea ce isi doreste familia lui nu are nici o relevanta...Si, scuza-ma daca o sa fiu putin mai dura si directa acum, dar din ce ai povestit, pt el nu esti decat o proasta pe care o are cand vrea si care il accepta indiferent cum e...Sincer, nu stiu de ce te mai tine pe langa el...Poate din cauza lipsei lui de caracter sau poate vrea un harem...:) Ideea este, ca asa cum il faci asa il ai...Daca i-ai permis atatea de atatea ori, nu se va schimba niciodata, doar daca IL SCHIMBI TU ..bineinteles, cu altul!Te pup si multa putere de caracter..Nu cred ca iti subapreciezi valoarea in asa hal incat sa te lasi umilita si ranita astfel...de un oarecare...

man a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

iti doresti mult o relatie sau doar pe el? scuze, dar nu el este de vina ci tu. cum ii poti ierta de atatea ori comportamentul acesta? merita? tu meriti sa-ti faci singura viata un calvar? NU SE VA SCHIMBA NICIODATA.incearca sa-ti raspunzi la cateva din aceste intrebari. bafta

gellu a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

daca tia aparut gindul ca si tu ai vrea sa-l inseli la ce bun aceasta relatie? pentru mama lui care te iubeste? ca doar nai sa traiesti cu mama lui o viata! siapoi daca la-i ertat de atitea ori fii sigura ca asa va fi toata viata! o relatie nu are viitor daca dragostea nu este reciproca...

boxerdiesel a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

Ionut(?????),BARBATII ADEVARATI ASA SUNT,NISTE VANATORI.

tazzu a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

draga mea vreau sa-ti spun k esti o proasta.ce atata "l-am iertat"?!mai bn cauta-ti altul k astuia ii plac amantele!!!

John a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

...hmm urat moment!Ti-ai andragostit de el prea repede si te-a simtit normal,si te-a ancercat sa vada,daca tzine,tzine daca nu...oricum continua!Poate nu i-ai satisfacut fanteziile baiatului!Iara tipul dupa parerea merge dupa sloganul bine cunoscut:f..i sau nu f..i,vremea la maciuca trece!Capul sus ca nu se merita sa suferi!Bafta multa!

gica a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

esti cam ciudata, serios. ba da tu esti proasta rau de tot, imi vine sa te bat.

Scorpiutza a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

Iti dau un sfat. Inchiriaza o camera la hotel pt cateva zile (dak nu iti permiti, cauta sa fi singura intr-o camera cu el cateva zile). Propune-i un joc erotic,leaga-l,dezbracat si dupa aceea fa ce vrei tu cu el.Chinuie-l cum vrei.Tine-l 1 zi intreaga fara apa si mancare.S-ar putea sa iti fie mila de el (nu uita k lui nu i-a fost mila sa te insele cu altele).Knd simti k toata razbunarea s-a dus,leaga-l la gura,inchide usa cu cheia pe din afara si paraseste ceremonios hotelul si lasa-l singur,legat,infometat ca un tradator ce este.Drastica solutie dar mai mult k sigur te vei simti razbunata.mult succes.

BobbyTheOne a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

In primul rand...Scorpiutza...sa mi lasi shy mie un id mami hahaahaha..Mey probl ta e k te ai incurcat cu cine nu trebuie...si te ai indragostit...baiatul nu este un oarecare...din moment ce esti indragostita de el...acum..problema cea mai grava e ca el nu e indragostit de tine...si asta doare...vrei sa te razbuni...inseala l...mult! ai tot dreptul ;) shy in timp ce esti cu el fa l sa vada ca il inseli si nu ti pasa...fa l sa vada ce pierde...intre timp,poate se indragosteste si el...dar tu..cauta un inlocuitor...sunt mii de barbati ;) ai de unde sa alegi...mergi in paralel cu el si inca unul 2...in final el o sa se indragosteazca si tie n o sa ti mai pese...asta e rezbunare...frumosss ...dragostea e un lucru relativ...exista...dar cu anumite conditii ;)

Morena a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

Foarte bine spus BobbyTheOne, asta da razbunare!!!Plateste-i q aceeasi moneda.Mult succes

sorin a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

Fara suparare pe mess se mai practica si pescuitul(ca sa nu zic agatatul) Daca tot l-ai "iertat' care-i baiul? ..mai iarta-l pana o sa te saturi sau gaseste pe cel care-ti trebuie. Solutia este indiferenta!

deus_pax a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:10

femeile au clar o doza mare de masochism...