Pentru barbati cu atitudine

Coman Adriana

Coman Adriana 
Cluj, Cluj Napoca

Nu este o poveste de infidelitate. Mi-a fost colega. S-a angajat dupa mine, eu sef ea subalterna. In trei luni m-a ruinat dpdv profesional. Nu i-am facut niciodata niciun rau, ba dimpotriva am ajutat-o. Am vorbit frumos despre ea in fata sefilor mei si i-am acordat intreaga mea incredere. A facut ce a facut (mai mult pe sub birou decat la birou) si m-a acuzat ca furnizez informatii concurentei. Am fost dat afara in urma unui scandal monstru. Acum nu reusesc sa ma angajez pentru ca piata e mica si toti stiu conditiile in care am plecat de la fosta companie. Nimeni nu iubeste tradatorii (desi eu nu sunt unul) si nu imi gasesc un job la nivelul pe care il merit... As vrea sa ma razbun, dar din pacate, la fel ca si mine, cei care au ramas in firma i-au acordat incredere ei si nu o pot ataca pe partea asta avand in vedere ca eu sunt un paria. Este atat de prefacuta, nu am intalnit in viata mea o femeie atat de perfida....

ADAUGA COMENTARIUL TAU

Nicu a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

Pentru 3000 RON o ruinez pe femeie :)

bogdan a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

In general e mai bine sa eviti, decat sa tratezi. Acum ca s-a intamplat ar fi bine sa te gandesti la o solutie ca sa-ti recapeti statutul. Ar fi bine sa adopti aceeasi tactica ca si scumpa ta subalterna. Idei sunt multe, insa o farsa facuta ei ar mai scadea din popularitatea "ingerasului":))) In schimb, nu te descuraja ca vei obtine in viitor poate un post mai bun decat cel pe care l-ai pierdut. Important e sa te cauti.

george a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

Fai un flagrant . Inregistreaz-o cu un reportrofon . da-te prieten cu ea pana o targi de limba . Sau daca nu poti apeleaza la serviciile unei firme de detectivi pentru a-ti dovedi nevinovatia . Aia stiu ei ce sa faca . BAFTA

Lety a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

"razbunarea e arma prostului"... de aia eu una nu platesc niciodata cu aceeasi moneda. pentru ca ma pune pe picior de egalitate cu celaalt, intr-o situatie in care ma consider sau sunt superioara. Deci nu plati cu aceeasi moneda, ci arata ca esti mai inteligent ca ea si mereu cu un pas inainte. Nu e vorba de razbunare, ci de postul tau, pe care probabil ca l-ai meritat. arata ca meriti mai mult decat ea. fii cel mai bun in domeniu, si dovedeste-o cu fapte. Ai mai multe diplome decat ea?

mary a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

nii nimic cu timpul si ea va fi data afara din propriile greseli lumea va vedea ca nau avut dreptate.numele tau se va restabili dar ea nu cred ca va mai putea sa faca acelas lucru dupa esec,fii tare si cautati un post mai bun ca precedentul.

tazzu a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

aici merge "femeia te ridik,femeia te coboara".imi pare rau de tine k esti in situatia asta.din pacate multe femeie apeleaza la "munk sub birou".oricum,capu' sus!!!dak esti destept,vei gasi!!!

Nicolae a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

Ce tine de razbunare ideea mea este pur si simplu o discutie la cafea cu seful daca seful nu va accepta sa revii in functie atunci nu cred ca ai avut cel mai bun angajator care sa te plateasca dupa merit si sa se poarte cum se cuvine dupa ce revii in funtie te vei razbuna (Sfatul meu e sa te razbuni doar revenind la serviciu)

Octogon a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

poate ca nu ai cunoscut ce inseamna partile rele la o femeie .. insa .....poate nu stii cat doare iertarea si intelegerea cuiva ...iar daca e vb de neseimtire ....atunci nu e cazul sa mai stai aproape de persoana respectiva

vasi a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

ramane o constanta "FACEREA DE BINE F.. DE MAMA"

medy a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

Nu iti pierde timpul inutil cautand sa te razbuni.Fa-o in foi de vita.Cauta ceva de top, angajeaza-te si treci peste moment.E doar o javra needucata.Mult noroc!

Robert a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

NU am nimic de adaugat.Vreau doar sa iti urez noroc in a obtine postul pe care il doresti, sa nu iti pierzi nicioadata speranta si mult curaj!

Gabi a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

Nu pierde vremea cu razbunarea (care nu e altceva decat semn al prostiei). Mult mai intelept este sa te pregatesti intens pt a face fata interviurilor la care trebuie sa participi pt. obtinerea unui job nou. Lasa \"razbunarea\" in seama Celui de Sus si adu-ti aminte de proverbul ca \"fiecare pasare pe limba ei piere\". Bafta la urmatorul interviu !

Teodor a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

E un proverb vechi care zice "Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita cum ii cheama." acum principala ta prioritate e sa iti gasesti un loc de munca...iar dupa incearca sa ii faci rau fostului tau sef,ca el sa dea in ea...nu tu...si atunci o sa ii para rau si lui si zdrentei...

coi umflat a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

pentru 1000 euro o rezolv eu pe capra asta

gabi a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

tio aranzez si eu dami macar o adresa de mes a stoarfei

rafael a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

te ajut fara nici o plata ii putem face o farsa in ghilimele filmata

sorin a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

Mai baieti si fete nu va ambalati ca asta sunt multe(multi) ;datul din coate si catararea pe "cadavre" e un sport practicat de multi si multe.Numai ca daca n-ai si tartacuta si sange in tine ti0o trage altu' care are.Cu alte cuvinte fiecare pasare pe limba ei piere. PS.Nu am ascultat decat o parte totusi nu?

sorin din cluj a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

un personaj de film zicea odata:"inainte de a incepe sa te razbuni, sapa sapte gropi". eu deja o urasc pe tipa aia!

liliana a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

si eu sunt intr-o situatie asemenatoare. ma forteaza sa-mi dau demisia si imi face viata un iad. eu ma gandesc numai la razbunare...

Patricia a postat la Sambata, 11 Februarie 2012, ora 07:49

Cauta in tine puterea de a ierta , e foarte adevarat ca doare al naibii de tare, nu-ti pierde vremea cu astfel de specimene lingai , pupincuristi care dau cu limba pe la fundul superiorilor , fie ei barbati sau femei .. sunt si vor fi intotdeauna.Mergi tot inainte . Bafta in tot ce faci !